2777
2789

فک کنم بهش دعا میده دعا نویس

Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری  مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک کنم بهش دعا میده دعا نویس

اطمینان ندارم به دعا نویس ذکری چیزی نیست آدم بخونه چند وقت باطل بشه ؟؟ 

من یکی از اطرافیانمون از راه دور اومده خونمون ( دختر عمه پدرم که قبلاً پدرمو میخاست) این الان تر از خونه ما دو روزه رفته اما همه عین سگ و گربه افتادن به جون هم پدرم اصلا رد داده یهو من حس میکنم اومده یه غلطی کرده 

اطمینان ندارم به دعا نویس ذکری چیزی نیست آدم بخونه چند وقت باطل بشه ؟؟  من یکی از اطرافیانمون ...

۴قل ایت الکرسی

Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری  مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌
تو حالت خاصی باید خوند ؟  مثلا سر نماز یا با صدای بلند تو خونه بخونم ؟

میگن عروب خونده شه خوبه

چهار گوشه خونه سرکه و نمک بپاش

۴۰ روز سوره بقره تو خونه تون پخش کنید ،باصدای بلند ،صدقه فراوان هم یادتون نره (منظور تعداد دفعات پرداخت صدقه هست مبلغ اصلا مهم نیست

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
اطمینان ندارم به دعا نویس ذکری چیزی نیست آدم بخونه چند وقت باطل بشه ؟؟  من یکی از اطرافیانمون ...

بزن اینترنت، دعای صوتی حدیث کسا رو دانلود کن، بذار تو خونه پخش بشه، مثل معجزه میمونه

۴۰ روز سوره بقره تو خونه تون پخش کنید ،باصدای بلند ،صدقه فراوان هم یادتون نره (منظور تعداد دفعات پرد ...

آره،  دعا تا ۴۰ روز دوام داره، بعد از ۴۰ روز باطل میشه، مگر اینکه دوباره طرف بیاد خونتون

برای من پیش اومده، شوهرم ۶ ماه با پدر و مادرش قهر بود ، جوری شده بود که حتی اسمشونو هم نمیاورد، و فقط میگفت که ازشون بدم میاد و کلی ماجرا، حالا ۶ ماه چرا طول کشیدو نمیدونم

بعد یه نفر به من گفت حدیث کسا بخون، منم صوتی دانلود کردم گذاشتم تو خونه پخش شد، باورتون نمیشه، یهو از این رو به اون رو شد، خودش گفت بیا بریم خونه مادرش