2777
2789

هنوز عادت کردم بگم ۱۹😑دلم نمیخواس دیگه بگم ۲۰...سن اصلا برام مهم نیست ...نمبدونم مسفهمبن یا نه ...چون حس غریبی دارم که از دنیای نوجوونیم دارم فاصله میگیرم ..وارد دنیای بزرگ ترا شدن خیلی حس غریبی داره برام ...عکسمو میزارم عکس دوس پسرمم میزارم ..اونم دیشب ۲۱ ساله شد ...بهمون میخوره سنمون ؟؟تاپیک قبلیم گذاشتم هر کی جامونده بیاد ببینه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بز بز

یه جوری جوو‌نیتو زندگی کن که چیزی هم گیر میانسالی و پیریت بیاد. با استرس و اضطراب خودت رو خفه نکن. خودت رو با کسی مقایسه نکن. از پلن‌هات برای کسی نگو. مهربون باش. سفر کن. رنگی بپوش. پیشرفت کن. خوشحال باش. دنبال آرامش درونی خودت باش، نه راضی کردن بقیه. زندگی کن.

این روزا مثل باد میگذره یادمه اینقدر نارحت بودم که چرا شدم ۲۴ ساله.  الان ۳۷ سالم شده باورم نمیشه 🤕

تخمک هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم  شنا نمیکنه  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو
منم تولد 20 سالگیم خوشحال نبودم.. یه جوری بودم همش

اقا

یه جوری جوو‌نیتو زندگی کن که چیزی هم گیر میانسالی و پیریت بیاد. با استرس و اضطراب خودت رو خفه نکن. خودت رو با کسی مقایسه نکن. از پلن‌هات برای کسی نگو. مهربون باش. سفر کن. رنگی بپوش. پیشرفت کن. خوشحال باش. دنبال آرامش درونی خودت باش، نه راضی کردن بقیه. زندگی کن.

۳۰سالت بشه حتما خودکشی میکی بابا این حرفا چیه 

نه سن اصلا برام چیز مهمی نیست 😂مهم اینه آدم به خودش برسه ..سر زنده باشع .... حالا منم تازه اول جوونیمه 😂فقط دچار بحران ۲۰ سالگی شدم فک کنم 😂