2777
2789
ما شیرازی ها به لوبیا پلو شما میگیم استامبولی لوبیا پلو خودمون هم اون لوبیا چشم بلبلی با شوید هست و ...

لوبیا پلو ما توش لوبیا سبز داره تاحالا باچشم بلبی درس نکردم

نترسید روزی خورشید متلاشی شود وهمگی ما از سرما بمیریم،بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند…اون وقت همگی ااز سرما میمیریم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اها میشه بهم بگی چیا میخاد امروز درس کنم عزیزم

هر کس یه جور درست میکنه من پیاز داغ درست میکنم ،گاهی اوقات گوشت چرخ کرده هم‌میزنم گاهی اوقات نمیزنم سیب زمینی نگینی و گوجه رنده شده یه کوچولو رب و ادویه ،میزارم بپزه آب گوجه کشیده شد برنج میریزم توش و کته میکنم 

هر کس یه جور درست میکنه من پیاز داغ درست میکنم ،گاهی اوقات گوشت چرخ کرده هم‌میزنم گاهی اوقات نمیزنم ...

ممنون گلم

نترسید روزی خورشید متلاشی شود وهمگی ما از سرما بمیریم،بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند…اون وقت همگی ااز سرما میمیریم.

تن ماهی داری پلو تن درست کن خیلی خوشمزه میشه

تن ماهیت بپز بعد با پیازو فلفل تفت بده یکمم رب بزن برنجت آبکش کن نصف کن به نصف زعفران برن به نصف دیگش شوید قاطی کن 

ته قابلت سیب زمینی خلال کن با روغن بربز که مثل ته دیگ بشه بعذ برنج زعفرونیت بریز صاف کن و به کف فشار بده بعد ش تن ماهیت بزن بعد برنج شویدت بذار تا چهل دقیقه دم بکشه خیلی خوشمزه میسه مثل سبزی پلو با ماهی 

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم