ببین وقتی تا اینجاش اومدی اصلا جانزنی و ادامه بدع چون اگ جابزنی بدتر میزنتت و پرو تر میشه باخودش میگه این ک از حقش نمیتونه دفاع کنه پس تو سری خورش میکنم رفتی دادگاه گریه کردنو میزاری کنار فقط حرف دلتو میزنی و اینو هم بگو ک من باهزار تا امید ارزو بااین اقا اذدواج کردم الان فک میکنه برده گرفتع نع زن و ..... هرچیزی ک بنظر خودت خوبرو بگو و نزار باچهارتا چیز متفرقه مث اینکه بگه زنم همش خونه نیست هواس قاضیو نزاری پرت کنه باید درموردکتک خوردنت کلی ببریش زیرسوال
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
دوستمون درست گفت وکیل نداشته باشی حق باتو هم باشه محکومت میکنن.
سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی
آها ممنون باشه میگم اون خیلی جلو میفته و اینکه میگه آشنا دارم با سرهنگ آشناست میترسم
چرت میگه حتی اگ با سرهنگ نون تلیت هم خورده باشه بازم حقت پایمال نمیشه نترس من از دست چهارتا داداش ک همشون با شهردارو سردار رفیق شیش بودن شکایت کردم الان دوتاشون دارن اب خنک میخورن یکیشون اومد زنش نظرمو جلب کرد رضایت دادم اون یکی با وسیقه ازاده ...پس چی اونا گردن کلفت بودن اینجوری شدن نتونستن بارشوه و رفیق بودن باگردن کلفتا حق منو بخورن توام بدون حقت پایمال نمیشه خداهم هواسش به همه کارات هس تنها نیستی