2777
2789
منم مادر شدم ولی شکر خدا حداقلش شبا میخوابید ولی روزا عذابم میداد ولی خب شما خیلی فشار روته و اینک ب ...

همسرم شرایط شب بیداری نداره .میگرن وحشتناکی داره نیم ساعت بیداری بکشه از درد باید مسکن تزریقی بزنه از یه طرفم خیلی با کار خودشو خسته میکنه کلا دوازده شب میاد خونه و هشت صبح میره.خیلی وقتا اصرار داره کمک کنه ولی خب نیروی کمکیم بابامه.جمعه ها بنده خدا میاد پیش بچه ها من دوسه ساعت میخوابم.بچه هام فقط پیش بابام میمونن

درخواست دوستی نمیپذیرم
سحری میخورم

قبول باشه انشاالله...از خدا می‌خوام به حاجت دلت برسی...میشه دم افطار و سر نمازت منم یاد کنی...بگی همون بنده ت که جز تو کسیو نداره از دلش باخبری مراد دلشو بده؟لطفاااا ازت خواهش میکنم 

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن.،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،خدایاشکرت بابت پسر نازی که بهم دادی،امام حسین نوکرتم♥️)،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،سپاس

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هشت تا یازده میخوابم‌ .گاهی شبا هم بچه ها که بازی میکنن کنارشون دراز میکشم چشمام گرم میشه.منتظرم دوس ...

من هفت تابچه دارم اما یه جورمدیریت کردم که تایم بیکاری وخوابم خیلی اکیه

https://daigo.ir/secret/41700181532

افرین دخار درسخون پ اینحا چکار میکنی😅

خوندم دوتا مثال مونده و خیلیییی سخته خود استاد هم قاطی میکرد   اونا رو مینویسم دیگه با خودم میبرم

برام دعا کن امتحانم خوب باشه

واسه برگشتن عشقم و رسیدنمون بهم دعا می کنی خیلیییی اعتقاد دارم به دعاهاتون.لایک کنید یا بهم بگید منم حمد میخونم براتون😍🫂🥺1۴۰۲.۱۲.۲۶   ۷ خرداد روزی بود که تاریخ خیانتشو فهمیدم حتی روزی که منو به اجبار راضی کرد همو ببینیم اون تایم با یکی دیگه بوده روزی که تو پارک... نشستیم ازم قول گرفت تنهاش نذارم دیگه حرفی از تموم شدن نزنم با یکی دیگه بوده.تمام روزایی که من به این فکر میکردم اشتباهمو چجوری جبران کنم اون با یکی دیگه بوده💔🙂معلومه که سرگرم بوده دلتنگ نمیشه که برگرده
خستههههه نباشی خواهر پ شوهرت چراکمت نمیده چندتا بچه داری 

شوهرم غرفه داره ساعت ۳شب که میره۷شب میادخونه.خودم تنها باید بهشون برسم مادرشوهرم یه دیقه که میاد دائم جاریمو میزنه توسرم مامانمم که فقد فکر دخترخاهراشه منم دست تنها دیوونه شدم.من سه تابچه دوتادختریه پسر

پریود شدم😭

منم

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن.،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،خدایاشکرت بابت پسر نازی که بهم دادی،امام حسین نوکرتم♥️)،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،سپاس

میخام فردا روزه بگیرم منتظر اذانم😁

قبول باشه عزیزم

همسرم شرایط شب بیداری نداره .میگرن وحشتناکی داره نیم ساعت بیداری بکشه از درد باید مسکن تزریقی بزنه ا ...

عزیزم چه شرایط سختی داری  یه جور برنامه ریزی بکن که حداقل 7ساعت خواب داشته باشی درطول شبانه روز 

https://daigo.ir/secret/41700181532