2777
2789
من سی و هشت سالمه و ذخیره تخمدانم خیلی کم شده فکر کردم بخاطر سن بالاس پس ربطی نداره

من باتنبلی تخمدان بسیاررررشدید بازبالطف خدا تونستم هفت تا بیارم بستگی به قوت بدن داره 

https://daigo.ir/secret/41700181532

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سه روزه بخاطر این فراوانی نعمت نخابیدمه 🥺🥺😊

بیخیال باش فک کن خودت این مشکلو داریادماوقتی همو دوست دارن بخاطراین مسایلی که دست خودشون نیست میگذرن منم شوهرم خیلی خروپف می‌کنه اما ی لحظه فک میکنم اگه نبود چی پس خروپفش یعنی بودن حیات وزندگی بخدا اگه اینجوری فکرکنی میتونی بخوابی 

اهانت به نظرات =با ابلاغ گزارش اعلام دوستی ازطرف مرد=با ابلاغ گزارش
بیخیال باش فک کن خودت این مشکلو داریادماوقتی همو دوست دارن بخاطراین مسایلی که دست خودشون نیست میگذرن ...

ممن با اینکه اتاق زیاد داریم اما دلم نیومد برم جای دیگه بخابم بیشترهم نگران خودشم چون صدای خرو پفاش وحشتااااااک شده بلند بلند توکل خونه 230متری صداش پخشه منم خوابم خیلییییی سبکه ونمیتونم بخابم 

https://daigo.ir/secret/41700181532

ممن با اینکه اتاق زیاد داریم اما دلم نیومد برم جای دیگه بخابم بیشترهم نگران خودشم چون صدای خرو پفاش ...

ی چی بگم ؟صدای خروپف شوهرم انقدربلنده که همسایه هم می‌شنوه 😂😂😁

ممن با اینکه اتاق زیاد داریم اما دلم نیومد برم جای دیگه بخابم بیشترهم نگران خودشم چون صدای خرو پفاش ...

مگه نمیگی بخاطر خودش میگی خب پس چرامیگی خوابن سبکه اصلا اهمیت نده بخداهمسایه اومدگفت صدای خروپف نذاشت بخوابیم گفتم خب دست خودش نیست چیکارمیکردم