2777
2789
سلام من مادرم نزدیکه ۶ ساله فوت کرده وفکر میکنم برمیگرده زنگ خونه منو میزنه میخام بیدار باشم پشت در ...

مادر من هم فوت کرده عزیز

من درکت میکنم چه غمیه چه داغیه

ولی ۶ سال یعنی گیر کردی توی سوگ !

حتماااااااا مشاوره برو 

من سر خواهرم ۷ سال طول کشید تا آروم بشم بعد مادرم رفت. قبل اینکه دیر بشه برو مشاور ۱۰ جلسه حداقلش، این افسردگی دائمی نشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میفهم درکت میکنم، معذرت میخوام شعورش ندارن توی زندگی مردم دخالت نکن، صدقه کمم بود همیشه حتما بدید. ...

آره بخدا عین واقعیت و گفتی👌

تعریف از خود نباشه ولی ما به ا اصلا توکوچه وخیابون مامانم نمیزاشت بریم طفلی ب بهترین شکل مارو‌بزرگ کرد.

منو خواهران از حجابو حیاکم نداریم وبرادرامم از ادب ومتانت 

بعد خاهرشوهرم نمی‌دونم چی باخودش فک می‌کنه همش متلک میندازه هرکس بچه زیاد بیاره نمیتونه جمعشون کنه تو کوچه خیابون بزرگ میشن یاخیلی حرفهای بدتر 

کلا بعضیا فکرشون از زندگی پرجمعیت خرابه بااینکه من هروز خداروشکرمیکنم بخاطرخانوادم 

مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتو‌ندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم  .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگم‌وبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊
خو رفتم او دفعه گفتم بچم از دیشب تکون نمی خوره ، نوار قلب گرفتن گفتن هیچ چیش نیست  اگر جواب می ...

ااره باهاشون بحث کن بگو بندناف پیچیده بچمم تکوناش افتضاه کم شده  پیله کن  

https://daigo.ir/secret/41700181532

منم بعد 10سال هنوز بابرادرم خداحافظی نکردمه 

خدا رحمتشون کنه عزیز 

انشاءلله روحشون در بهشت در آرامش باشه.🤲📿

من کافیه یه بار مامانم توی خواب حال خوش نبینم، انقدر بهم میریرم که دائم خیرات بدم،  همش میگم این دنیا که خیری ندید خدایا اون دنیا خودت مراقبش باش تشنه نباشه خوب باشه روحش در آرامش باشه نگران و غصه ما رو نداشته باشه

خیلی این سوگ و داغدیدگی پیچیده اس 😞💔