2777
2789
من سراین بچه هفتمم خیلی دکترابهم تیکه انداختن  منم بهشون گفتم به شما ارتباطی نداره که من چندتا ...

ما رو که خیلی اذیت کردن 

طفلی مامانم مظلوم بود با همه مهربون بود.

میومدن خونمون قشنگ دستور میدادن به ما!

روی هممون اسم میزاشتن. خیلی بی چشم و رو بودن. بعد تو کف داشتن یه دختر بودن.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم نمازصبحمو تازه تموم کردم

مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتو‌ندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم  .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگم‌وبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊
آره ما یه فامیل داشتیم  هر بار به مادرم چرندیات میگفت وای چقدر زیاد  انقدر گفتن دور از ج ...

اخ خدابهتون سلامتی بده 

منم اندازه همسرم خاهرو برادر دارم ولی خانواده شوهرم تامیشینن واسه خانواده من حرص میخورن که چرا جمعیتمون زیاده . و همیشه همین موضوع که خدایی نکرده یکی ازمون کم بشه آزارم میده

مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتو‌ندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم  .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگم‌وبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊
اخ خدابهتون سلامتی بده  منم اندازه همسرم خاهرو برادر دارم ولی خانواده شوهرم تامیشینن واسه خانو ...

خدا لعنت کنه یه عده رو که از روی حسادت  این حرفارومیزنن به منم زدن خیلی 

https://daigo.ir/secret/41700181532

سلام من مادرم نزدیکه ۶ ساله فوت کرده وفکر میکنم برمیگرده زنگ خونه منو میزنه میخام بیدار باشم پشت در ...

قربون دلتون شم 

خداواسش هیچکس داغ عزیزه میاره🥺🥀