2777
2789
دیشب از استرس  امتحان ریاضی نتونستم بخوابم الانم بلندشدم درس بخونم امتحانم تا۱۰ صبح طول میکشه ...

دخترگلم دو سه ساعت بخاب بعدشم صبحونه  درست حسابی بخور بعدبرومدرسه

https://daigo.ir/secret/41700181532

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از غصه کسی که دوسش دارم😔

من به دستای خدا خیره شده معجزه کرد🥺😭❤️خدایا شکررررت🙏🏼بخاطر یه سری مشکلات عشقم منو تنها کذاشت پا گذاشت رو دلش پشت سرشم نگاه نکرد داغون شدم من  بعد چهار ماه باز برگشت هنوزم باورم نمیشه معجزه شد برام اینو بگم دوستای گلم هیچوقت از خدا ناامید نشید خدا خیلی بزرگتر از این حرفاست از این معجزه های قشنک براتون آرزو میکنم که هیجوره باورتون نشه الهی. همیشه خندتون از تهه دل باشه وگربتون ازسر شوق❤️
بچهامنم ماشالله بزارموش ادمم میخورن هزارماشالله😅😅😅

ماشالله خداحفظشون کنه.خیلی انرژی گرفتم ازتون.خدابچهاتوحفظ کنه این دوره هرکی میپرسه چندتابچه داری میگم سه تا میگن این همه بچه میخاستی واسه چی میزدن توذوقم آخه ناخاستس تازه یه کم باهاش ارتباط گرفتم ولی امروز که گفتی ۷تاداری باکلی ذوق انگار منم ذوق کردم که سه تادارم

ماشالله زنده باشن.چقدر قوی و صبور و با حوصله ای .چه اعصابی داری حتما بچه هات اسون بودن؟

قربونت فدات ممنون  هربچه ای سختیاخودشو داره اما راض موفقیت من همسرمه خیلی خیلییییییی کمک حالمه 

قربونت ممنون گلم  ای وای از دست بعضی از دکترای بی فرهنگ اخه سنت کجا بالاست وا وا

باور نمیکنی ۳۳ سالم بود تیروئیدم به شدت بهم ریخته بود

دکتر غدد گیر داده بود چرا اقدام نمیکنی؟

گفتم شما اول این تیروئید منو بالانس کن درست کن،چشم!

انقدر استرس چندین ساله به من دادن که بدتر عقب انداختم

نه من بچهام خوش غذا بودن الانم همینجورن ولی دختر خاهرم اینجوریه دکتر برد گفت ظرفاشو عروسکی کن غذا شک ...

ماشالله.من چکار کنم دخترم خوش غذا شه😢ظرف و دیزاین جواب نمیده

درخواست دوستی نمیپذیرم
پیام های چت شوهرم و دوست دخترشودیدم دیگع خوابم نبرد...

ای داد بیداد 💔 

۲ سال مقاومت کردم که ثبت نام نکنم دیگه امشب نتونستم جلوی خودمو بگیرم 😂 درخواست دوستی ندید لطفا اقایون به خصوص و لایک نکنید ممنون
باور نمیکنی ۳۳ سالم بود تیروئیدم به شدت بهم ریخته بود دکتر غدد گیر داده بود چرا اقدام نمیکنی؟ گفتم ...

خوب دست بکارشو دیگه  عقب ننداز گفتی۳۷سالته دیگه 

چون سرماخوردگی خر است😮‍💨

بخوام از خودم بگم یکی که تا میاد خوشی کنه پس گردنی میخوره🙃بابابزرگای عزیزم.کی میشه بیام پیشتون و دوباره ببینمتون؟😔بزرگترین درسی که زندگی بهم داد این بود که هیچکی نمیتونه زندگیتو تغییر بده جز خودت!ای کاش میتونستم به گذشته برگردم و به خودم بگم فکر نکن یه مرد میتونه زندگیتو تغییر بده،پاشو زندگیتو بساز!💔هزاردفه مردم تا بتونم زندگی کنم ولی هردفه شکست خوردم.شاید مرگ واقعی بتونه بهم زندگی ببخشه🙂گاهی دلم میخواد بچه دار شم ولی همینکه یادم میفته خودم قربانی بیتجربگی پدر و مادرم شدم پشیمون میشم.دلم نمیخواد این حرفارو پشت سرشون بزنم ولی اینجا مینویسم که یادم بمونه تا وقتی شرایط درستی ندارم بچه دار نشم😔و در نهایت بهم ثابت شد اونم یکی مثل بقیه اس و برخلاف ادعاش آدم خاصی نبود🙂

قربونت فدات ممنون  هربچه ای سختیاخودشو داره اما راض موفقیت من همسرمه خیلی خیلییییییی کمک حالمه& ...

خداروشکر.بازم‌ با وجود کمک همسر هم بنظرم سخته .حتی پنج تا پرستارم بگیری سخته .نمیشه اصلاااا .مخصوصا که من دخترم با غذا خوردنش پیرم کرده،

درخواست دوستی نمیپذیرم
درد سیاتیک چطوریه؟ 

مثلا زیاد مینشستم از گودی کمدم درد میگرفت تا پای راستم ادامه داشت. انگار گرفته و میسوزه و هی پوریشن عوض میکنی تا یه کم آروم بگیره

من اخا مهره گودی کمرم یه کم بیرون زده 

نمیدونم به خاطر بد نشستن و وسایل سنگین بلند کردن احتمالا

ماشالله خداحفظشون کنه.خیلی انرژی گرفتم ازتون.خدابچهاتوحفظ کنه این دوره هرکی میپرسه چندتابچه داری میگ ...

وا هرکی گفتن چرا اینقدربچه داری براچیت بود وزد تو زوقش بدون خودش یه حسود عقده ای به تمام معناس بچه خیلیییی هم خوبه قربونشون برم