2777
2789

خواهرای قشنگم عزیزای من توروخدا یه مهارت یه زبان یه حرفه یاد بگیرید با همین گوشی تو دستتون چیزایی میتونید یاد بگیرید که زندگی آدم رو تکون میده

من به عنوان خواهر کوچیکتون ازتون میخوام روزی فقط ۳ ساعت وقت بگذارید و یه چیزی یاد بگیرید اصلا بیاید از خودم بپرسید بهتون میگم چه مسیری رو باید طی کنید

بخدا تاپیک هاتون رو میخونم از ته قلب ناراحت میشم چرا دستتون تو جیب خودتون نیست؟ اگر خداروشکر خوشبخت هستید تو زندگتیون با یاد گرفتن یه مهارت به شوهرتون تو خرج ها کمک میکنید الگوی بچه تون میشید اگر مشکلی دارید بعد از خدای نکرده طلاق یا هر اتفاقی میتونید رو پای خودتون وایسید

خواهش میکنم ازتون

زبان ، طراحی سایت ، فوتوشاپ ، سئو و... همه اینا رو میتونید رایگان یاد بگیرید. درآمد معلم زبان الان حداقل دو ساعتی ۳۰۰ تومن هست حداقل رو گفتم. هرچی بتونید یاد بگیرید اعتماد به نفس خودتون رو تقویت میکنه مستقلتون میکنه زندگیتون رو نجات میده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر حتی چند تا بچه دارید یا مشغله هاتون زیاده هر روز دو ساعت صبح زود دو ساعت شب وقت بذارید برای این کار 

هر چقدر هم که سرتون شلوغ باشه مطمئنم انقدر زمان رو همتون دارید

اصلا جدا از همه اینا وقتی کار کنی اعتماد به نفس داری تو جامعه هستی روح و روانت ارومه

خیلی حال آدم خوب میشه اصلا

دیگه حرفای خاله زنکی خواهر شوهر و جاری روشون تاثیر نمیذاره

چون اعتماد به نفس دارن مهارت دارن دانش دارن

خیلی حال آدم خوب میشه اصلا دیگه حرفای خاله زنکی خواهر شوهر و جاری روشون تاثیر نمیذاره چون اعتماد ب ...

جدا از اینکه خودشم دنبال حرف خاله زنکی نیست چون بیکار ک نیست هی بخواد ذهنش درگیر چیزای الکی بکنه