2777
2789
عنوان

شکستن دندان

| مشاهده متن کامل بحث + 785 بازدید | 20 پست
کدوم دندونت هس؟ موقع جویدن درد میگیره؟

یکی مونده به عقل اصلا چند روز نمی‌خورم از اون ور ولی ی چیز داغ یا یخ بخوره بهش دیگه تموم 

نه موقع جویدن فکر کنم نداره درد

مامانی سابق عضو سال ۹۴که رمز عبور خودم فراموش کردم ودر بازیابی هم  نی نی سایت هم بهم نداد 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

به عصب رسیده برای همون واکنش شدید میده اما اینا نشونه بدی نیس دندونت نکروز نشده 

من که نمیتونم درست کنم باید بکشم در هر صورت .اونم الان کلی پولش میشه

مامانی سابق عضو سال ۹۴که رمز عبور خودم فراموش کردم ودر بازیابی هم  نی نی سایت هم بهم نداد 
یکی مونده به عقل اصلا چند روز نمی‌خورم از اون ور ولی ی چیز داغ یا یخ بخوره بهش دیگه تموم  نه م ...

خب چیزا ک گفتی نشونه خوبیه احتمالا ریشه نشکسته 

ببین سعی کن مسواک بزنی اب نمک ولرم قرقره کنی و نخ دندونم بکشی هرچی بیشتر بهداشتتو رعایت کنی دردت کمتر میشه

اگه ورم داشتی اموکسی سیلین با مترونیدازول همزمان باهم هر ۶ساعت بخور

اگه درد مداوم داشتی استامینوفن کدیین همراه ژلوفن بخور

سعی کن چیز داغ و سرد زیاد نخوری 

حتما حتما روزی ۳بار مسواک بزن نخ دندونم حتما اخرشب بکش تا بتونی بری درستش کنی

چون کانال عصب باز شده باید هرچه سریع تر بری درستش کنی وگرنه ممکن زیر دندون عفونت کنه و مجبوربشی بکشیش

قدر دندونت بدون الان هزینه ایمپلنت یک دندون حدود ۱۴ ۱۵ میلیون تازه مثل دندون خودتم نمیشه

میدونم شرایط اقتصادی سخت برو پیش یه دندونپزشک بهش بگو برات قسطی درست کنه یا لاقل عصب کشیش بکنه بعدا پرش کنه

یا برو بگو پانسمانش کنه تا فرصت کنی بری عصب کشی

من که نمیتونم درست کنم باید بکشم در هر صورت .اونم الان کلی پولش میشه

حیف نکش

برو دانشگاه ها با هزینه کم هم عصب کشی میکنن هم کشیدن هم ترمیم

همون پول کشیدن اینجارو اونجا برات عصب کشی میکنن

حیف نکش برو دانشگاه ها با هزینه کم هم عصب کشی میکنن هم کشیدن هم ترمیم همون پول کشیدن اینجارو اونجا ...

ممنونم از دلسوزی و راهنمایی هات دعا کن برام فعلا آروم باشه پول هام رو جمع کنم