2777
2789
عنوان

بچه هاتون از تو زندگی مردم جمع کنین 😑😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 2776 بازدید | 126 پست
درضمن  من نظرمو گفتم و واقعیت رو حرف شما هم بیخوده چون بلد نبودید با احترام نظرتون رو بگید ن ای ...

خوب این شاید از نظر شما واقعیت باشه ،ولی نیست ،شاید نباید از کلمه بیخود استفاده میکردم که شما تلقی توهین کنید ،

ولی اینجور نظرات در مورد چند فرزندی واقعا اشتباهه وواقعی نیست .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم خيلي تحت فشارري نميتوني به مادرشوهر خواهرشوهرت چيزي بگي اينجا خالي كردي البته حق داري اشتباه اولت اين بوده كه رفتي يه جا زندگي كردي از اول قبول نميكردي 

اگه نميتوني حرفايي كه اينجا تايپ كردي مسقيم بهشون بگي بشين پيش يه فضول مخبر كه ميدوني اين حرفارو صد درصد به گوششون ميرسونه بهش بگو تا به گوششون برسه 

هم ميتوني به بچه ها اخم و تخم كني يكي دو بار دعواشون كني سرشون داد بزني ميرن پشت سرشونم نگاه نميكنن اگه بهشون روي خوش نشون ندي نميان ديگه 

خدايا شكرت❤️🧡💛💚🤍💜💖💙
خوب این شاید از نظر شما واقعیت باشه ،ولی نیست ،شاید نباید از کلمه بیخود استفاده میکردم که شما تلقی ت ...

هیچ چیزی مطلق نیست  بله  منم باید میگفتم اکثر کسانی ک من دیدم  ،من مخالف چندتا بچه داشتن نیستم اصلا  ولی مثل استارتر چندمورد مادر بیخیال با چندتا بچه  پشت سرهم دیدم  میگم بیخیال واقعا فقط باعث آزار و زحمت  بقیه میشدن با بیخیالیشون  منم نباید از جز ب کل میرسیدم ولی تا استارتر گفت من اونا تو ذهنم اومدن ،خواهر عزیزم ببخش من قصد ناراحتی شما رو یا افرادی ک چند بچه دارن ب هیچ وجه نداشتم 

هیچ چیزی مطلق نیست  بله  منم باید میگفتم اکثر کسانی ک من دیدم  ،من مخالف چندتا بچه دا ...

نه عزیزم من از حرف شما ناراحت نشدم وواقعا قصد توهین هم نداشتم ،ولی  متاسفانه بارها تو سایت دیدم که دید خوبی نسبت به چند فرزندی ندارند ویا الفاظ خوبی استفاده نمیکنند ،وگرنه تعداد بچه مهم نیست ،مهم اینه چجوری تربیت بشن وافراد مفیدی باشن برای جامعه .وخودشون .

به نظرم خيلي تحت فشارري نميتوني به مادرشوهر خواهرشوهرت چيزي بگي اينجا خالي كردي البته حق داري اشتباه ...

اره واقعا همینه .. ممنونم از راهکار خوبت🤍🤍

خدایا به هرکس اون چیزی رو ببخش که براش مثل یه معجزه می مونه ..🤍