2777
2789
عنوان

این اهنگ تک نوازی شادمهرو گوش کردین😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 35 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ژینا داره خیلی تو مجازی خودشو جار میزنه حتی اگه بدون قصد باشه اشتباهه هم زنش گناه داره هم خودش خاطراتش زنده میشه شاید براش سخت باشه دیگه عشقی بوده تموم شده من خوشم نیومد همه میگن آهنگ مال خودشه بنام خودشه اشکال نداره ولی من میگم اون زن اون سر دنیا گناه داره دلش بلرزه

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
رو ویولونش دیدی چی نوشته؟؟

نوشته life58

ژینا ب معنی زندگی است

و اسم یک گل فرانسوی هس فک کنم

میگن گل من همون معنی اسم ژیناس

ژینا لیاقت شادمهر نداشت کاش شادمهر یک پست میذاشت دهن همه رومیبست 

تولد ژینا ۲۱ دی ۵۸

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.
نمدونم والا. نه مجردم

من ۲۷ سالگی ازدواج کردم قبلشم دوس پسر داشتم

منظورم اینه ۱۰۰ سال باشی دوست پسرم واشته باشی ا

تا ازدواج نکنی جنس مرد نمیشناسی باور کن بذار ازدواج کنی

به حرفم میرسی

از ژینا اصلا خوشم نمیاد خیلی جلفه...یه آهنگ شادمهر واسش خونده دیگه ول کن هم نیست دختره خیلی کرم داره

اگر خدا بخواهد میشود❤️🙏خداوندا مصلحتمان را در آرزوهایمان قرار بده💞الهی امین💞
من ۲۷ سالگی ازدواج کردم قبلشم دوس پسر داشتم منظورم اینه ۱۰۰ سال باشی دوست پسرم واشته باشی ا تا ازد ...

بازم به مرد برمیگرده دگ که به قول شما جنسش چه جوری باشه.فک میکنم زن هم یه جورایی دخیله تو احساس شوهرش نسبت به خودش

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 49 دقیقه پیش
2791
2779
2792