2777
2789
عنوان

اسم دُرنا ؟🦥

| مشاهده متن کامل بحث + 702 بازدید | 22 پست
اینکه به بقیه بگی با اون اسم صدات بزنن ممکنه خیلیا صدا نکنن والا نمیدونم اسمتو بخوای عوض کنی هم که خ ...

نمیذارم🗿 

صدام کنن محلشون نمیدم 🗿💔  

🚶🏾‍♀ 𝙫𝙚𝙜𝙖𝙣و حامی حقوق حیوانات و محیط زیست🤝🏿💚🌱🐑 دختر فرشته نیست، قدیسه نیست، مایه ننگ نیست، ناموس نیست، زیبایی هم به کسی بدهکار نیست، وظیفه راضی نگه داشتن کسیو هم به دوش نمیکشه،  اون یه انسانه با همه صفتای خوب و بدی که داره، اگه غیر اینو قبول داری پس مشکل داری با خودت حلش کن  -محمدرضا برخورداری- 🦕🚶如果有一天我成为这个世界的画家,我会毫不悲伤地杀死这个世界

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا اسم شناسنامه رو عوض میکنن وقتی اسم خودت بد نیست؟ 🤔

اعظم و اکرم و اینا رو عوض میکنن

اسمی که دوست داری رو بگو با اون صدات کنن فقط قبلش خیلی فکر کن که نخوای هی اسم عوض کنی

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

اصلا اسم شناسنامه رو عوض میکنن وقتی اسم خودت بد نیست؟ 🤔 اعظم و اکرم و اینا رو عوض میکنن اسمی که د ...

میخوام همینکارو کنم 🌚✌🏿

🚶🏾‍♀ 𝙫𝙚𝙜𝙖𝙣و حامی حقوق حیوانات و محیط زیست🤝🏿💚🌱🐑 دختر فرشته نیست، قدیسه نیست، مایه ننگ نیست، ناموس نیست، زیبایی هم به کسی بدهکار نیست، وظیفه راضی نگه داشتن کسیو هم به دوش نمیکشه،  اون یه انسانه با همه صفتای خوب و بدی که داره، اگه غیر اینو قبول داری پس مشکل داری با خودت حلش کن  -محمدرضا برخورداری- 🦕🚶如果有一天我成为这个世界的画家,我会毫不悲伤地杀死这个世界

عزیزم بجای تعویض اسم سعی کن آیندتو زیبا بسازی

خودت رو بابت گذشته ببخش و به عنوان یه تجربه قبولش کن.

موفق باشی🌹

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
عزیزم بجای تعویض اسم سعی کن آیندتو زیبا بسازی خودت رو بابت گذشته ببخش و به عنوان یه تجربه قبولش کن. ...

مرسی از نظرتون 🥲 

ایندمو میسازم ولی اسمموهم تغییر میدم چون نمیخوام اون شخصیتی ک قبلا داشتمو با اسم صداش کنن و تداعی بشه برام و براشون

میخوام معنی اسمم انرژیش قوی و مثبت باشه تا هم فرکانس با اینده و شخصیت جدیدی که میخوام بسازم بشه 🗿✌🏿

بنظرم زیباست

مرسی🚶🏾‍♀