2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خرافاته بنظرم، مثلا دارچین رو پول بریزی چیکار میکنه که پولت زیاد بشه، دارچین فقط میتونه به غذا و شیرینی عطر و طعم بده 😃

عاشق همسرمم،مامان دوتا گل پسر، اگه تنبلی تخمدان داری و میخوای بچه دار بشی تاپیک اخرم رو بخون، اگر برات مفید بود بگو بهم ❤️

منم خیلی شنیدم اما بهش شک دارم خب آخه من سکه طلا داشته باشم یا هشت تا اسکناس 50تومنی داشته باشم چطور میتونم تا یک ماه بهش دست نزنم و خرج نکنم 🤔🤔

شرق خونه کدوم طرف میشه ؟🙄

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین 

یه سوال دیگه یه کد های هم میگن بنویسین رو نبضتون برا جدب محبت واینا اونا هم خرافاته به نظرتون

همش برمیگرده به تلقین وقدرته ذهنیت. امام زاده دکترنیس اما خیلیا ازش شفا میگیرن چون باور دارن بهش

باش اصن حق باتوعه👏
همش برمیگرده به تلقین وقدرته ذهنیت. امام زاده دکترنیس اما خیلیا ازش شفا میگیرن چون باور دارن بهش

من نمیدونم چطوریه اعتقاد ندارم به این چیزا ولی خیلی کنجکاوانه دنبالشون میکنم یه فکر هم ته ذهنم همش میگه شاید واقعیت داشته باشن