2777
2789

من الان پنج سال هس لیسانس گرفتم بیکارم همه صدبار کوبیدن تو سرم الخصوص فامیل های مادرم خاله هام داییم پز پزشک بودن اون یکی پسرخاله ام رو صدبار کوبیده تو سرم من واکذارشون کردم به خدا خدا خودش جوابشون رو بده امسال کنکور ارشد دادم به جزخانواده خودم کسی اطلاع نداره خداکنه قبول شم بخونم من الان تقریبا دوسال هس شغل انترنتی دارم کسی نمی دونه ولی پشته سرم فقط من رو قضاوت میکنن من هم میگم خدایا خودت جوابش رو بده الخصوص خاله کوچیکم گور به گور بشه همیشه خودش با دزدی معلم شد تو نهضت از طریق نهضت رفت معلم شد نه آزمون داد نه هیجی شانس داره مادربزرگ مادرم رو واگذار  کردم بخدا همیشه پز پسرخاله پزشکم رو به من میده خدا جوابشون رو بده من از ارشد قبول شم خدا دهنشون رو ببنده بعدش هم استخدامی بدم معلم شم رشته که میخوام ارشد علوم تربیتی هس

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من الان پنج سال هس لیسانس گرفتم بیکارم همه صدبار کوبیدن تو سرم الخصوص فامیل های مادرم خاله هام داییم ...

بیخیال برات مهم نباشه 

برا خودت تلاش کن انشالله موفق ترین باشی 

جوجه رو آخر پاییز میشمرن ....

چرااا  برا منم مهمه فکرم درگیرشه ولی میخام برا منم مهم نباشه چون آدم خودش اذیت میشه

از من به تو نصیحت حرف مردمو ول کن نزار تو تصمیمات مهم زندگیت دخالت کنن 

پدر و مادر چراغ خونن،،خدایا چراغ هیچ خونه ای رو خاموش نکن...الهی آمین🤲