2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازالان؟!  ببین من روزی نیس ک ب خونه نرسم همیشه همه جام برق میزنه جوری ک توعیدااونقد لازم نیس ب ...

خب من شاغلم روزی ۹ ساعت سرکارم وقتی میرسم فقط شام میپزم و در حد ظرف شستن ۵ شنبه جمعه ها لباس و تمیزکاری ولی چون باردارم و ماه هفتممه سختم شده دیگه میرسم خونه ی غذا و خوابیدن فردا عصر ظرفای روز قبل میشورم

مجبورم مرتب کردن کمد ها و اینا انجام بدم ملافه هام بشورم تا انشاالله سیسمونی بیارم

من باردارم از الان شروع کردم ، مادر و خواهرام کمکم میکنن   که وقتی بچم دنیا بیاد کاری نداشته ب ...

منم باردارم شاغلم هستم کسی هم نیس کمکم کنه باید شروع کنم

خب من شاغلم روزی ۹ ساعت سرکارم وقتی میرسم فقط شام میپزم و در حد ظرف شستن ۵ شنبه جمعه ها لباس و تمیزک ...

ایجان 😍ایشالانی نی خوشگلت ب سلامتی بیادبغلت 😘منم یه توراهی دارم 😍 

ولی واقعابهت حق میدم تواین شرایط کاربیرونم دیگه ادموخسته ترمیکنه ایشالاک همیشه سلامت باشی خواهرگل😘فقط مراقب خودت باش وزیادب خودت فشار نیار😘

Dunyada olumden baskasi yalan
ایجان 😍ایشالانی نی خوشگلت ب سلامتی بیادبغلت 😘منم یه توراهی دارم 😍  ولی واقعابهت حق میدم توا ...

فداتشم عزیزم انشالله با دعای خیر شما،اره دیگه اصلا انرژی سابق ندارم.تازه همون اخر هفته ها که باید استراحت کنم و کار خونه همش یا بیرونم یا مهمونی یا مهمون میاد