ب نظرتون امکانش هس بیبی چک اشتباه بزنه چون من علائم بارداری رو دارم
آره
اگر علائم بارداری رو داری امروز برو آزمایش بتا بده اون دیگه قطعیه
برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار.. بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
برو دکتر متخصص زنان بگو برات آزمایش بارداری بنویسه بعد برو آزمایشگاه با آزمایش خون انجام میدن سریع هم جوابش آماده میشه
بعد جواب آزمایش رو ببر به دکترت نشون میده بهت میگه بارداری یا نه
الهی که بارداری
برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار.. بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
کاش اگه قراره پریود بشیم زود بیاد و اینهمه اذیت نکنه وکنارش یه عالمه علائم ریز ودرشت و عجیب تجربه نکنیم که امید وار بشیم🥺🥴😔
تاپیک رکورد سلامتی عضو گروه ۵ وزن فعلی۵۸/۷۰۰ وزن هدف ۵۷ من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏خدایا شکرت بخاطر پرنسس کوچولوم😍🙏🏻 روز اخر بارداریم به ۸۲ رسیده بودم هاا اما بازم شدم فنچ😎
اینقد زود آزمایش ندین حداقل باید دوهفته بگذره از پریود
نه بابا
یه روز از موعد هم بگذره آزمایش قطعی جواب میده
نیاز نیست حتما دکتر بری جواب آزمایشت هم مشخصه خودتم میتونی بخونی .
میتونی فردا بری ازمایش خون بارداری بدی ،تیتربتا
ب درخواست خودت و آزاد هم میشه انجام بدی نیاز ب نسخه پزشک نیست.
تاپیک رکورد سلامتی عضو گروه ۵ وزن فعلی۵۸/۷۰۰ وزن هدف ۵۷ من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏خدایا شکرت بخاطر پرنسس کوچولوم😍🙏🏻 روز اخر بارداریم به ۸۲ رسیده بودم هاا اما بازم شدم فنچ😎
من خودم عجله ای ندارم واسه بارداری ولی انقد ک بقیه میگن بچه دارشو و فلان خیلی ناراحتم ...
اره تجسس بقیه بیشتر آدمو اذیت میکنه
فقط آروم باش و استرس نداشته باش
همین شرط اصلی برای باردار شدنه