تا حالا تولدی رفتین ک دونگ ازتون بگیرن؟؟؟ ما ی سری رفیق داریم ک هروقت تولد میگیرن پول غذا کیک جا و همه چیو ازمون میگیرن حتی تا چایی .. ولی در عوضش میگن کادو نیارین ... اینطوری دیده بودین؟ یا برا من عجیبه؟
مثلا قشنگ تر بود تولد دعوت کنه بعد باشما که دوستاشین راحته بگه بچه ها من سلیقم خاصه چیزی برام نخرین نقدی بیارین به شوخی بگه ولی اینکه از یه هفته قبل پول بگیره خیلی زشته
حالا دوستا بخان بگیرن و دونگ بدن ی چیزی ولی نامزدش بخاد بگیره خیلی کار خزیه
برگشنن گفتن نامزد فلانی میخواد برا دختره تولد بگیره .. بعد یهو دیدم شماره کارتش ب همراه دونگی ک باید بدیم فرستاده ... گفتم اینجور میخواد تولد بگیره؟ بعد میگه کادو نیارین .. یعنی مستقیم میگن یا کادو بیار یا پول بده اگه ندادی این دور ور پیدات نشه 😐
(اگه سوال شرعی داشتین تاجایی که بلد باشم جواب میدم مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️
انقد خسیسن ک تو مخ ادم میرن .. مثلا پول دونگ از ما میگیرن بعد ما معمولا شام نمیموتیم و میایم .. ولی اینا پول شام و حتی صبحونه روز بعدم از ی هفته قبل از ما گرفتن ما ک رومون نمیشه حساب کتاب کنیم ..اونام اصلا برو خودشون نمیارن
(اگه سوال شرعی داشتین تاجایی که بلد باشم جواب میدم مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️
نه این طرف میگه میخوام تولد بگیرم بعد دونگشو از ی هفته قبل از ما میگیره .. بعد میگه کادو نیاری ...
خب به نظرم همون میشه دیگه...... اگه کادو ام میگرفتن خیلی زشت بود.....آخه همون کادو هم بخوای بگیری زیر 500 نمیشه
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇