2777
2789
اتفاقا همین دی ماه به اسمم در اومد.. فعلا هیچی. ولی قصد دارم لوازم تزعینی واسه خونه بخرم. همسرم فر ...

یعنی منم جمع کنم یوقتایی کمکش باشم ؟مثلا این یچیز گرف من جزئیات و بگیرم .باز میترسم ناراحت بشه چون از این اخلاقا داره که ناراحت بشه که چرا خرج نکردی مگه من ندارم که تو پس انداز میکنی  

🙃🫠خودم میدونم ول خرجم و کارم اشتباهه ولی نمیتونم جلو خودم و بگیرم 

من خودم فکر میکنم واسه اینه که هر وقت پول کم اوردم شوهرم حسابمو شارژ کرده اگه چند بار بگه باید صبر کنی تا سر ماه دست از ولخرجی برمیدارم😁 (مرفه بی درد نیستیمااا ولی طفلی شوهرم دلش نمیاد حالم گرفته باشه)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

متاسفانه من اصلا بلد نیستم مدیریت کنم هر چی پول داشته باشم خرج میکنم واسه همین همون اول ماه یه بخشی از پولمو اگه زیاد باشه طلا اگه کم باشه هرچقدر که بود دلار) میخرم که دیگه نتونم خرجش کنم. این روش واسه من جواب میده فقط

یعنی منم جمع کنم یوقتایی کمکش باشم ؟مثلا این یچیز گرف من جزئیات و بگیرم .باز میترسم ناراحت بشه چون ا ...

نععع

کمک خرجش که نیستم.

میتونه بخره.الحمدلله مشکل مالی نداریم..

چون الکی سر هیچی پولامو خرج میکنم. گفتم اینسری اثاث خونه البته تزعینی بخرم.. سری پیش نیم ست طلا خریدم.ولی خوب اهل انداختن طلا نیستم..

اینسری گفتم اینجوری خرجش کنم.

عمسر منم میگه پس انداز کن.ولی نمیتونم.پول تو دستم نمیمونه..

هر چی ام بخوام برام میخره ها. حتی رنگ مو و ارایشگاه و لباس. ولی بازم ولخرجم. الکی پولم میره.

خودمم نمیفهمم چی خریدم 

مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

یعنی منم جمع کنم یوقتایی کمکش باشم ؟مثلا این یچیز گرف من جزئیات و بگیرم .باز میترسم ناراحت بشه چون ا ...

همسر من برعکسه.

میگه من که همه چی برات میخرم..

یه کارتش دست منه واسه خرید خونه و خریدای خودم.

اخراش باشه شارژش میکنه. سر ماه و ته ماه نداره..

ولی میگه پول تو جیبیتو با اجارتو پس انداز کن.

نععع  کمک خرجش که نیستم. میتونه بخره.الحمدلله مشکل مالی نداریم.. چون الکی سر هیچی پولامو خرج ...

دقیقا مثل منی .مثلا یهو میبینی تو یروز پنج میلیون کارت کشیدی ولی چیزی خواسیم نگرفتی و کار خواسیم نکردی

من خودم فکر میکنم واسه اینه که هر وقت پول کم اوردم شوهرم حسابمو شارژ کرده اگه چند بار بگه باید صبر ک ...

چقدر من و تو مثل همیم .

شده یوقتایی مثلا یخورده تو مضیقه باشه من میفهمم مثلا میگه عه نداری باشه بخر من خودم میفهمم الکی میگم گشتم چیز خواسی خوشم نیومد  .ولی اگه داشته باشه همینم نمیگه 

دقیقا مثل منی .مثلا یهو میبینی تو یروز پنج میلیون کارت کشیدی ولی چیزی خواسیم نگرفتی و کار خواسیم نکر ...

من واقعا یه بار گفتم خرجامو بنویسم..

ببینم چی میخرم اخه که 

انقدر که به قول شما چیز خاصی نمیخرم