2777
2789
به چ درد میخوره شناسنامه ایرانی؟  شوهرت  اروپایی باشه شناسنامه ایرانی نمیخواد دیگه

دخترخالم شوهر انگلیسی داره، یک خونه موروثی داره توی ایران، اگر فوت کنه بچه هاش نمیتونن سهمشون رو بگیرن از خونه، الان در به در دنبال اینه که دخترش یه ازدواج صوری بکنه با یه ایرانی که از این طریق شناسنامه ایرانی براش بگیره، که بدونه بعد از مرگش حداقل یکی از بچه هاش ارثش رو میگیره،

آها ارث مادرش که ایرانی باشه اینجا چیزی داشته باشه نمیرسه به بچه ؟ خو زن اگر اموالی داره می‌فروشه&nb ...

بله نمیرسه، همیشه نمیشه فروخت، عمر قد نمیده اگر مال و اموال طرف زیاد باشه، یا خیلی قیمتی باشه در حدی که کسی نتونه بخره، الان خونه این دخترخالم بسیار قیمتش بالاست، اگر بفروشه نمیتونه این پول رو یکجا ببره لندن، اونجا روی منبع پول و پولهای زیاد خیلی حساسن و حساب رو سریع بلوکه میکنن و باید رفت دادگاه و پروسه اداری و ... تا ثابت کنی پول از کجا اومده، ... اگرم بذاره توی حساب بانکی در ایران بازم بچه هایی با هویت غیرایرانی نمیتونن کلا دست بزنن به این پول،

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان