2777
2789
عنوان

بیایید عکس 📸از....

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 67 پست
وووووووی ننه😍😍🤩🤩

بزار عکس پسرمم بزارم و برم 😍😍 ایشون فندق سلطان هستن عشقِ مامانش

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بزار عکس پسرمم بزارم و برم 😍😍 ایشون فندق سلطان هستن عشقِ مامانش

ای جووونم 😍😍😍🤩چ نانازه 

زندگی به من یاد داد...... برای داشتن آرامش و آسایش..... امروز را با خدا قدم بردارم ..... و فردا را به اون بسپارم.....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ای جووونم 😍😍😍🤩چ نانازه  

تو عکس قشنگه بچم تو واقعیت یه ویرانگرِ‌ به تمام معناست 😂😂

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
تو عکس قشنگه بچم تو واقعیت یه ویرانگرِ‌به تمام معناست 😂😂

😅😅😂😂الهیی پس آقا فندق شیطون شیطونه 😍

زندگی به من یاد داد...... برای داشتن آرامش و آسایش..... امروز را با خدا قدم بردارم ..... و فردا را به اون بسپارم.....
😅😅😂😂الهیی پس آقا فندق شیطون شیطونه 😍

شیطون، پر حرف و خرابکاااااار ، همه‌چی و سوراخ میکنه با نوکش

شیطون، پر حرف و خرابکاااااار ، همه‌چی و سوراخ میکنه با نوکش

😅😅😍🤩 عشقن اینا 

ی عشق واقعی 

😅😅😍🤩 عشقن اینا  ی عشق واقعی

نمیدونم چرا امضات اینقدر غمگینِ دختر مهربون، ولی امیدوارم به همه ی آرزوهات برسی، لبت خندون باشه، تنت سلامت باشه و غم راه دلت و گم کنه 💫

شبخوش🌷

نمیدونم چرا امضات اینقدر غمگینِ دختر مهربون، ولی امیدوارم به همه ی آرزوهات برسی، لبت خندون باشه، تنت ...

فداتشم مهربونم 🥲

الهی حاجت روا بشی  هرچی از خدا میخوای بهت بده  تنت سلامت لبت خندون 🤲🌹