2777
2789
عنوان

دارم جدا میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 36 پست

جدایی گرچه مشکلاتی به همراه داره (اگه علت جدایی معقول و راهی برای ادامه زندگی نباشه) ولی در بعضی از موارد باعث گشایش میشه، در غیر این صورت خدا این راه رو جلو پای بشر نمیگذاشت.

اگه تموم سعی خودتون رو برای حفظ زندگی کردید ولی امکان ادامه زندگی میسر نبود بهترین کار اینه که فصل جدیدی تو زندگی برای خودتون و همسرتون رغم بزنید و به خدا اعتماد کنید

کاربر آقا / وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ/ چارچوب‌های اخلاقی و رفتاری: منطق، رعایت اصول اخلاقی، پرهیز از نگاه جانبدارانه و اظهارنظرهای متعصبانه و احترام متقابل

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

گفتم تنهاکسیکه خواستمش توبودی.گلایه کردم اونم گلایه کرد.گفت منم توروخواستم

این ک نشد دوستت دارم ک 

بهش بگو فلانی من هنوز دوستت دارم اگ میشه بیا باهم دوباره از اول درستش کنیم من دلم هنوز باهاته نمیتونم بگذرم ازین حرفای تو دلی هرچی ک حست واقعا میگ رو ابراز کن 

کلا مردا کافیه بهشون بگی دوستت دارم بیشترشون جواب میده 

وای عزیزم نه ...

مردا انقدری غرور دارن که حاضرن برای اثباتش تا پای طلاقم بیان

یه کاری کن...

یکمی صبر کن 

نمیدونم ولی به نظرم بدون مشاوره و تصمیم قطعی جدا نشو

چون تا وقتی به یقین نرسیدی اگه جدا شی، بعدا میگی کاش فلان کارو میکردم

شاید اگه فلان رفتارو داشتم اینطوری نمیشد و...

طلاق راه آخره....

اگه دوست داشتی، تاپیک منو یه نگا بنداز شاید بدردت خورد (:

جدایی گرچه مشکلاتی به همراه داره (اگه علت جدایی معقول و راهی برای ادامه زندگی نباشه) ولی در بع ...

ب هیچ وجه نمیشدادامه داد.ولی فکراینکه این همه بلاسرمن آوردولی بر کس دیگه میخوادزندگی خوب درس کنه خیلی اذیتم میکنه.این فکرا داغونم کرده

وزن فعلی۷۰.هدف اول ۶۲.هدف نهایی ۵۸.خدایاب امیدتو😍😍
این ک نشد دوستت دارم ک  بهش بگو فلانی من هنوز دوستت دارم اگ میشه بیا باهم دوباره از اول درستش ...

بادوست دارم گفتن دست بزنش درس نمیشه.سرکارنرفتنش اعتیادش ب گوشی.هیچی درس نمیشه.ولی خیلی داغونم.

وای عزیزم نه ... مردا انقدری غرور دارن که حاضرن برای اثباتش تا پای طلاقم بیان یه کاری کن... یکمی ...

پارسالم تاپای طلاق رفتیم.فرصت دادم ولی برگشتم بدترین بلاهارو سرم آورد

بادوست دارم گفتن دست بزنش درس نمیشه.سرکارنرفتنش اعتیادش ب گوشی.هیچی درس نمیشه.ولی خیلی داغونم.

خب خودت اینطور گفتی ک دوس نداری ببینی دوباره ازدواج می‌کنه فک کردم میخای دوباره برگردی بهش بهت گفتم اینطوری بگی 

این چیزای ک گفتی اره سخته نمیدونم چی بگم 

ب هیچ وجه نمیشدادامه داد.ولی فکراینکه این همه بلاسرمن آوردولی بر کس دیگه میخوادزندگی خوب درس کنه خیل ...

اینکه زندگی خوبی بتونن درست کنن برای خودش و همسرش رو اصلا نباید بهش توجه کنید، تا زمانی که همراه هم بودید هریک مسئولیتی برای زندگی خودش و طرف مقابل داشت. ولی از الان به بعد فکر کردن به نوع و کم و کیف زندگی اون آقا،فقط از کیفیت زندگی خودتون کم میکنه، بهتره که از ذهنتون بیرون کنید این مطلب رو و الویت رو برای ترقی و آرامش زندگی خودتون در نظر بگیرید.

کاربر آقا / وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ/ چارچوب‌های اخلاقی و رفتاری: منطق، رعایت اصول اخلاقی، پرهیز از نگاه جانبدارانه و اظهارنظرهای متعصبانه و احترام متقابل

به نظر من اینا به خاطر اینه که اونقدری احساس مرد بودن نکرده که بخواد مثل یه مرد مسئولیت پذیر بشه! یا بخواد مثل یه مرد پشت خانومش باشه و چون ازین بابت ضعف داره، میخواد خودشو با زدن همسرش اثبات کنه و بگه آره من رئیسم!

خب شما اگه خودت کاری کنی که متوجه بشه مسئولیتش فراتر از ایناست و الان دیگه تکیه گاه یه زندگیه، اونموقع خودش خجالت میکشه که بخواد همچین رفتارایی بکنه

به نظر من اینا به خاطر اینه که اونقدری احساس مرد بودن نکرده که بخواد مثل یه مرد مسئولیت پذیر بشه! یا ...

فردا احتمالابازم همدیگرو ببینیم.چی بگم بهش که خالی شم.روز زن یه پیام ب عمد بهم فرستادک داغون شدم.نوشته بود عزیزم رسیدم.مثلا داشته ب یه خانمه دیگه میفرستاده.بعدازش پرسیدم چرا ب من فرستادی.جون بچمونوقسم خوردکه خواستم اذیتت کنم.ولی هیچوقت تلاشی نکرد ک برگردیم‌.

فردا احتمالابازم همدیگرو ببینیم.چی بگم بهش که خالی شم.روز زن یه پیام ب عمد بهم فرستادک داغون شدم.نوش ...

عزیزم زندگی خودته هرچی خودت صلاح میدونی

ولی نظر من اینه دنبال خالی شدن خودت نباش...

دنبال لذت بردن باش 

سعی کن یه کاری کنی برگردین 

زندگیتونو گرم کن، چرا شما باید از یه زندگی دونفره شاد و عاشقانه خودتونو محروم کنید؟من مطمئنم میتونی

گرمای خونه دست زنه 

حالا اگه جدا بشی بعدش چی؟