2777
2789
عنوان

کاهش وزن

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 38 پست
عزیزم حتی اگه دکترها هم بگن بازهم هنوز فرصت داری . 

نمیدونم والا، تقریبا از 10 سالگی رشد نکردم دیگه 

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره ربطی نداره 

نمیدونم حالا آزمایش میدم 

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.
شاید کم غذایی؟دکتر بری بهت مولتی ویتامین میده اشتهات بیشتر میشه

قد گاو غذا میخوردم ولی این ماه زیاد مریض شدم نمیدونم چرا، واسه همون خیلی غذا نخوردم 

[QUOTE=324195654]قد گاو غذا میخوردم ولی این ماه زیاد مریض شدم نمیدونم چرا، واسه همون خیلی غذا نخوردم [/QUOTشاید از اونایی که یهو تو یه سنی جهش رشدی دارن ،من یه دوستی داشتم نصف من بود چوب شور به معنای واقعی یهو تو ۱۵ ،۱۶ سالگی دو برابر من شد اصلا باورم نمیشد وقتی دیدمش

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...

[QUOTE=324195654]قد گاو غذا میخوردم ولی این ماه زیاد مریض شدم نمیدونم چرا، واسه همون خیلی غذا نخوردم ...

دکتر زیاد رفتم، گفتن صفحات رشدت بسته شده تو بچگی سو تغذیه داشتم، به خاطر یه سری دلایل تو بچگی پیش زن داییم بودم، گوشت و شیر هیچی نمیخوردم اونم که اصلا دلسوز نبود میگف میخوری بخور نمیخوری نخور، البته بخش زیادیش تقصیر خودمه ها ولی اونا اصلا پیگیر نبودن

دکتر زیاد رفتم، گفتن صفحات رشدت بسته شده تو بچگی سو تغذیه داشتم، به خاطر یه سری دلایل تو بچگی پیش زن ...

به دکتر طب سنتی مراجعه کردید؟

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
به دکتر طب سنتی مراجعه کردید؟

بله ولی خب دیگه پذیرفتم خودمو

کلا بیخیالش شدم😅