2777
2789
اوه شت

یه بار امتحان داشتم خوابم میومد صبح مامانم گفت بخور 

خوردم سر جلسه امتحان تپش قلب شدیدددد گرفتم و سر گیجه طوری ک نگاه سوالا میکردم چهارتا میشدن 

خود مراقب گفت برو خونه نمون همین ک بابام اومد دنبالم حالمو دید بردم بیمارستان دکتر دعوام کرد گفت به هیچ وجه دیگ حق نداری قهوه بهوری😑

اگر دورم ز دیدارت دلیل بی وفایی نیست،وفا آن است که اسمت را درون سینه ام دارم✨️♥️کاربری دست دو نفره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یبار قهوه اسپرسو خوردم خیلی خوب شارژ شدم منی ک تنبل بودم افتادم به جون کارای خونه..تاصبح هم خوابم ...

من بابام اینطوریه 

شانس ما آبادان زندگی می‌کنیم همه ی رفیقاشم قهوه خور 

بعد به زور بهش قهوه اصلو ک میدن 

اگر اصل نباشه اینطوری نمیشه ولی اگر اصل باشه😂

تا صبح ۱۰ قسمت یه سریالو میبینه میاد بالای سر من میگه چقدر میخوابی پاشو یه چیزی بیار بخوریم🥲😂

آخه پدر من ۶ صبح چ وقتشه 

طوریه که دو شبانه روز نمیخوابه

اگر دورم ز دیدارت دلیل بی وفایی نیست،وفا آن است که اسمت را درون سینه ام دارم✨️♥️کاربری دست دو نفره

اوههه حتما سعیم میکنم ولی کنکوره دیگه هرچی بیشتر بخونی بهتره

این حرف غلطه به اندازه توانت تلاش کن

منم کنکوریم تا خواب کافی نداشته باشی و برنامه نداشته باشی که نمیتونی خوب درس بخونی فقط هم صبح ها بین ساعت 9 تا 11 صبح قهوه بخور...

تو ای بال و پر من🌸رفیق صفر من🌸میمیرم اگه سایه ات نباشه رو سر من....چند هفته دیگه کنکور ناز به دنیا میاد😍🥰
چون عادت نداشتی البته قهوه ی فوری کافئین زیادی نداره در کل کنکوری هم هستی و قهوه باعث زباد شدن اس ...

اسمش قهوه فوری سوپریم بود

نوشته برای کاهش استرسم هست

برای خیلی چیزا استفاده میشه

ان شاءلله از فردا کاپوچینو

این حرف غلطه به اندازه توانت تلاش کن  منم کنکوریم تا خواب کافی نداشته باشی و برنامه نداشته باش ...

اوکیه نمیدونستم کی بخورم!

حالا امشبو بخیر بگذره😂

تازه دارم سرحال میشم..

اتفاقا برنامه دارم خیلی میخوابیدم اخیرا

من بابام اینطوریه  شانس ما آبادان زندگی می‌کنیم همه ی رفیقاشم قهوه خور  بعد به زور بهش ق ...

قهوه زیادیشم خوب نیس باعث استرس میشه

من خیلی تنبلم میخام بخرم حداقل هفته ای یکی دوباربخورم به کارام برسم

انقد تنبلم، تنبلیم‌میشه فیلمایی ک دانلود کردمم نگاه کنم، خوب شد ب فیلم اشاره کردی خوبه منم دیگ میخورم فیلمارویجاببینم🚶‍♀️😂

❤️❤️❤️❤️❤️

دوست عزیز، قهوه رو با شکم خالی نباید بخوری، و اگر کلا از قبل هم کم خوابیده باشی و قهوه بخوری، ممکنه دچار تپش قلب بشی

و نکته مهم تر اینکه هیچوقت تو روزهای مهم، ریسک چیزیو که از قبل نتیجه اشو نمیدونی نکنی :))

به نظر من قهوه خالی خوردن، یه کم ممکنه اذیت کننده باشه ولی با ترکیب شیر، خوشمزه میشه و متعادل میشه