2789
برادر زاده های خودم فکر بد داشتن راجبم دیگه فکرش بکن 

قطع رابطه کن عزیزم 

چقدر وحشتناک 🥲🤦🏻‍♀️خدابخت صبر 

بده 

شکر خدا نداریم تو فامیل ولی یک زن عمو دارم برا من خیلی حرف در میآورد ب حدی ک روانم و خراب کرد دیگ بابام گفت اگر پات و بگذاری خونم کاری میکنم کل فامیل هیچ جا راه ندن تو رو و با بدبختی از خانواده بری 

من رویایی دارم رویای یک رقص بی وقفه از شادی 🤍🌱🕊️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مثلا خانواده مادریم کلا با پسر خاله هامو اینا احساس راحتی دارم مثل برادرامن محرم ذهنی حساب میکنم 

فامیل پدریمم نداریما خیلی دورررر شاید دو سه تاشون مثلا من با مانتو بلند کلا میرم اینور اونور که راحت باشم چادرمو درارم کارامو راحت انجام بدم ولی مثلا عیدت که میان انگار لخت مادرزادی جلشون 

نه اصلا ما خانوادگی خیلی حساسیم رو این مسائل 

میگم مام خانواده مادریم کلا اینجوریه. آدمای خوبین پسر خاله ام مخصوصا بگیر برادر بسیجی خانواده مادریم حساسن پدریمم همینطور تکو توکی فامیلا دورمون پدری وگرنه من خانواده مادریم پسر خاله ام می داداشامن 😂

رابطه نداریم خداروشکر درکل میگم آدم چندش همه جا هس

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️اره ولی این ک نزدیک باشه دیگ خیلی بده 

حالا ما شکر خدا مردا و پسرای فامیلمون خیلی خوبن خیلییی واقعا انسان هستن 

من با پسر عموم بزرگ شدم از بچگی اصلا نمیگم پسر عمو میگن داداشمه و الان ک دانشجو هستم نمیگذاره من کارتم خالی بشه حتی از تعمیر ماشین من گرفته تا هزینه دانشگاه و پول بیرون رفتن من و میده شکر خدا مردامون سالمن 😅ناسالم ما همین زن عموم هست ک دیگ همه کم محلش کردن

من رویایی دارم رویای یک رقص بی وقفه از شادی 🤍🌱🕊️
میگم مام خانواده مادریم کلا اینجوریه. آدمای خوبین پسر خاله ام مخصوصا بگیر برادر بسیجی خانواده مادریم ...

بعد مثلا فک کن پسر خاله هام هیز باشن وای خیلی بده😂

من فقط ۱۰ تا خاله دارم خوب سه تا دایی😂بابازرگم فعال بود خدا بیامرز بعد حساب کردم ۳۰ تا پسر ۲۰ تا دختریم ۲۰ تام نتیجه داریم که دختر پسر قاطی حال ندارم حساب کنم البته نوهارو تقریبی گفتم خیلیییی زیادیم بعد کلا پر جمعیت همه جا باهمیم سیزده بدر مهمونیا بعد مثلا ما و یکی خاله‌ام شهر میشیم بقیه روستان یکیشون شهرستانه بعد ما و خالم که میریم هرشششب خالهام و داییا جمع میشیم بعد اگه هیز بودن چی میشد میرم تو آشپزخونه از دستشون ۱۰تاشون اونجان خیلی بده😂