2777
2789
ازادنمیشه عزیزم چندساعت این حالم

😓😓الهی

نمیتونی بری دکتر ،ارلمبخش بزنی 

یا اگ قرصشو تو خونه داری بخوری .ی لیوان آب با دو قاشق گلاب بخور برا آروم شدن قلبت😓دور ازحونت اتفاقی نیفته با این حالت

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ناراحتم چون طرزفکر من وهمسرم شبیه هم نیست شرایط طلاقم ندارم.. وقتی نظرشو میگه نفرت ازش پیدا میکنم😔

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

من ناراحتم چون طرز من وهمسرم شبیه همنیست شرایط طلاقم ندارم وقای نظرشو میگه نفرت ازش پیدا میکنم😔

درکت میکنم منم دارم میسوزم توشرایطی ک خیلی چیزا باعثش شده اگر اعتراض کنم میگ تومشکل داری اخرمن میشم ادم بده

🕊✨🤲🏻

ن عزیزم همه خوابن 

پاشو دیگ لطفا😢برو ی آبی ب صورتت بزن 

🙂کلا فک کن فقط خودتو داری 

از خودت مواظبت کن نذار حیف شی 

ب خودت آرامش بده .برو تو یادداشت گوشیت حرفای ک رو دلت سنگینی می‌کنه رو بنویس 

یا اگ صدا بیرون نمیره ویس بگیر حرفاتو تعریف کن 

من اینطوری آروم میشم شما رو نمی‌دونم 

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤
پاشو دیگ لطفا😢برو ی آبی ب صورتت بزن  🙂کلا فک کن فقط خودتو داری  از خودت مواظبت کن نذار ...

مرسی عزیزدلم🫂💚☘️فقط دارم گریه میکنم شاید یکم سبک شدم

🕊✨🤲🏻

درکت میکنم منم دارم میسوزم توشرایطی ک خیلی چیزا باعثش شده اگر اعتراض کنم میگ تومشکل داری اخرمن میشم ...

اصلا جرات نمیکنم باهاش حرف بزنم مثل چی پاچه  میگیره.. مثلا سر حجاب نفرت ازش گرفتم فورا داذ وبیداد میکنه.. اصلا شرایط طلاق ندارم وگرنه بخذا الان جمع میکردم میرفتم اصلا دوسش ندارم دیگ... کسی ک نمیذاره خودت باشی ب چ درد میخوره.. کسی ک نتونه راحت حرف بزنه چ ارزشی دازه اخه

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

قرص پروپانولول برای تپش قلب هست

اره ولی ندارم ک بخورم اکثروقتایی ک حالم بد میشه انگار قفل میشه بدنم بقدری بیقرار میشم تپش قلبم بالا میره ک حس میکنم دارم میمیره وامشبم یکی ازاون شباست

🕊✨🤲🏻

مرسی عزیزدلم🫂💚☘️فقط دارم گریه میکنم شاید یکم سبک شدم

گریه کن ک صب چشات پف کنه 😒رنگ پوستت کدر بشه،دیدت هم تار بشه  

حیف نیست ی غزل مواظب زیبایی چشاش نباشه 😒متاسفم 

اصلا جرات نمیکنم باهاش حرف بزنم مثل چی پاچه  میگیره.. مثلا سر حجاب نفرت ازش گرفتم فورا داذ وبید ...

تمام حرفاتو درک میکنم چون خودمم دارم یسری مسائل ازسرمیگذرونم من ازاین میسوزم بخاطرش هرکاری کردم حالش بدبود رفتیم بیمارستان۳ساعت بالاسرش بودم اومدم خونه ب من میگ حالم بده ممکن خوابم ببره بعدمیبینم بدون شببخیر رفت تاساعت۱بازدیدداشته واتساپ بعدپستی ک من ساعت۹تواینستا فرستادم براش دیده محل نداده 

🕊✨🤲🏻

تمام حرفاتو درک میکنم چون خودمم دارم یسری مساسل ازسرمیگذرونم من ازاین میسوزم بخاطرش هرکاری کردم حالش ...

وای خدا اینا بیشعورن بقران.. تروخدا بگو چیکار کنم😭اصلا حوصلشو ندارم همش دارم تحمل میکنم وخودخوری.. چون ازدواج دوممه وخودم انتخاب کرذم مثل سگ پشیمونم😭😭😭.. اومدم از بدبختی درام بدتر افتادم تو چاله.. بخاطر اینک مادرم ناراحت نشه ب کسی چیزی نمیگم اما تا کی تحمل کنم خدا داند