2777
2789
عنوان

کادو شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1596 بازدید | 47 پست
اخه جان مطلب ادا نمیشد بدون گفتن باسن محترم😂😂

اصلا خیلی مهمه این باسن😅

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم
اون برام یه لباس کوچیک گرفت من بهش گوشی بدم ،نمیخام فک کنه احمقم

بذار هر فکری در موردت میخوان بکنن چون تو نمیتونی فکر دیگران رو تغییر بدی در نهایت تو روت خوب هستن و پشتت بد 

اگه شوهرت ادم منطقی هست و میدونی که میتونی با زبون ریختن و‌روی خوش راضیش کنی تلاشت رو بکن اما اگه یک هزارم درصد میدونی شوهرت به حرفت اهمیت نمیده اصلا مطرح نکن چون اونکه میخره بالاخره 

ولی یه جوری برخورد کن که همه فکر کنن پیشنهاد خرید گوشی از طرف شما بوده خودت رو با پول شوهرت عزیز کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکل منم شبیه توست

خواهر شوهرم موقع نامزدی که رسم داریم من و پا گشا نکرده حالا 4 ماهه عروسش نامزده طعنه میزنن که شوهرم باید به عنوان دایی داماد پاگشا کنه

مادرشوهرم اصرار میکنه شوهرم میگه باشه ولی من راضی نیستم و اختلاف هس خونم سر این قضیه 

شما میگین چی کار کنم؟ 

بذار هر فکری در موردت میخوان بکنن چون تو نمیتونی فکر دیگران رو تغییر بدی در نهایت تو روت خوب هستن و ...

ممنونم بانو...چطوری زبون بریزم راضی شه به پیراهن 

مشکل منم شبیه توست خواهر شوهرم موقع نامزدی که رسم داریم من و پا گشا نکرده حالا 4 ماهه عروسش نامزده ...

دعوت کن و در حد مهمانی ساده تدارک ببین 

هدیه هم کم بده اما معقول 

واقعا ارزش نداره که ناراحتی ایجاد کنی تو خونه ات 

ببین من سه تا خواهر شوهر دارم نه پاکشا نه کادو نه عیدی هیجی ندادن اما برادرشوهرم که عقد کرد اولین نفر پاگشا کردم چون برادرشوهرم با شخصیت بود هیچوقت برام هدیه نخرید یا حرکتی نزد امت پشت سرم ازم دفاع میکرد خانمش هم خیلی شخیصه و دوسش دارم 

مشکل منم شبیه توست خواهر شوهرم موقع نامزدی که رسم داریم من و پا گشا نکرده حالا 4 ماهه عروسش نامزده ...

یه بار بگو اگه الان پاگشا نکنیم بهتره من حالم بهتره ...نظرت محترمه حالا هر طور صلاح میدونی ...معجزه میکنه این جمله 

توپو بنداز تو زمین خودش ولی نظرتو بگو

اره با زبون اره ولی دنبال راهم اول شب یکم نرم شد ولی بلد نیستم راضیش کنم 

نمیتونم بگم یه خرده مثبت هجده میشه اخه🤭

اما بنظرم اگه دلت راضی میشه بذار دل پدرش رو شاد کنه انرژیش برمیگرده به زندگی خودت به هر حال سالها. زحمت شوهرت رو کشیدن همه چی که خساب دو دو تا نیست 

اینجوری تو چشم شوهرت هم عزیز میشی

به شوهرت بگو وقتی منو پا گشا نکرده خواهرت حتما رسم  ندارن.منم نمیخوام سم تازه درست کنم.مثل خودشون رفتار  می کنیم که دلخور نشن.یا بگو چون منو پا گشا نکردن اگر ما انجام بدیم‌شرمنده و خجالت زده میشن