2777
2789
عنوان

دارم میرم راهیان نور دانشجویی

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 32 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جات سبز سبز🌱🥲

ممنون ❤️🌺

با آمدنت هستی من کامل شد❤️جادوی طلسم دیوها باطل شد❤️در نقش فرشته انتخابم کردند❤️خندیدی و سوره ی علق نازل شد❤️من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان❤️هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤️این همنفسی چه حس و حالی دارد❤️در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤️انگار که من آدم دیگر شده ام❤️در نقش جدید مهربان تر شده ام❤️امروز تمام سخت ها آسانند❤️می گفت فرشته ای که مادر شده ام!
ان‌شاءالله به منم خوش بگذره.... به نظرت از خاک اونجا بیارم؟؟ 

صد در صد میگذره...من ۵ بار رفتم...مونده به اعتقادت اگ دوس داشتی یکم بردار و این ک حتما سر مزار شهید ها ی علم الهدی هر حاجتی داشتی بگو بی شک بر آورده میکنه

اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖🏿 
خیلی التماس دعا ، دلم رو هوایی کردی، باورت میشه دارم گریه میکنم، یه تیکه از بهشته اونجا خودتی و خدات ...

الهی بگردم...ببخشید اشکت رو در آوردم🥺

آره... اونجا بهشت رو زمینه چون خیلی از بهشتیا زیر خاکشن🥺🌱 

🌱🫂Softly , I become endless, in you 
خوش ب سعادتت عزیزم  میشه لطفا اگه یادت موند برای من هم دعا پیش شهدا کنی هر دعایی ب دلت افتاد ...

چشم عزیز دلم... اگه لایق باشم برات دعا میکنم🦋

عزیز دلمم🥺 منم اولین باره دارم میرم🥲

خیلی خوب بوداون موقع ۶سال پیش ساعت ۵ صبح حرکت کردیم هواتاریک بود بعدیه عشقی داشتم اون موقع باموتوراومددنبال اتوبوس منم ازشیشه اتوبوس نگاش میکردم بعداشاره کردم که برو بزور دیگه رفت اخ که چ روزایی بود پیش شهیداکه رسیدم همش ازشون میخواستم منوبه عشقم برسونن 🙃 ....الان اون ازدواج کرده ومنم ازدواج کردم اون موقع فکرمیکردیم بدون هم میمیریم😄

کارخوبه خدادرست کنه...
مگه خونه خالست یا داری میری پیک‌نیک که سه‌روز کمه. 😂

نمیدونم ولی به نظرم کمه... چون تا چشم بهم بزنی تموم میشه🥲

من تازه اولین باره میرم.. آشنایی ندارم😆

الهی بگردم...ببخشید اشکت رو در آوردم🥺 آره... اونجا بهشت رو زمینه چون خیلی از بهشتیا زیر خاکشن🥺🌱& ...

نه کار خوبی کردی منم اولین بار دو سال پیش اسفندماه پیششون رفتم اصلا انگار یه دنیای دیگه بود کاش امسالم منو بطلبند.

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:73.2 وزن فعلی:63 هدف اول:۷۰ ✅ هدف دوم:۶۵✅ هدف سوم:۶۰🔒 هدف نهایی:55🔒 تاریخ شروع رژیم1404/۰6/30

نه کار خوبی کردی منم اولین بار دو سال پیش اسفندماه پیششون رفتم اصلا انگار یه دنیای دیگه بود کاش امسا ...

ان‌شاءالله... اگه لایق باشم یادت میکنم😍

2790
2778
2791
2779
2792