2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 23 پست
حالت بد نشد ؟ چطور باهاش کنار اومدی  با ادم پایینتر از شما رفت ؟

خیلی خیلی حالم بد بود،تا چند روز عین مرده ی متحرک گوشه اتاقم‌ افتاده بودم،غذا نمی‌خوردم،یاد حرفاش میفتادم میزدم زیر گریه،شبی ک فهمیدم تا شیش و نیم صبح گریه کردم جونی برام نمونده بود زجه میزدم،بعدش رفته بود با ی دختر قیافش شبیه عن سطح اون کجا  و من کجا،خلایق هرچه لایق،یمدت باهاش تو رابطه بود حتی چند وقت بعدشم برگشت گفت امیدی نیست گفتم نه حتی اسمم دیگه صدا نزن،الانم مدتیه تمام اکانتاشو دلیت کرده نمیدونم چ اتفاقی براش افتاده مهم نیست بهرحال فراموش کردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طبیعیه باید بگذره تایمش

چقد اخه رفت با ی خ ر اب 

میدونست ج . ده 

گفتم با ی ادم بهتر میرفتی نمیسوختم ولی با کسی رفتی ک خودتم میدونسی خرابه 

چنان سرم داد زد 

ک دهنتو ببند تهمت نزن فکرشو کن 

پس من خیلی ادم ضعیفم ک حتی با وجود خیانتش گفتم برگرد بهم 

نه خودتو کوچیک نکن اگه خودتو‌دوس داری حتی یه درصد به این ادمای هول مریض جنسی اجازه نده باز بهت برگردن خدا رنگشو بهت نشون داده پس خودتو‌گول. نزن

ببخشید نمیدونستم خودت تجربه کردی فک کردم همینطوری تاپیک بدی ان شاءالله که خدا مشکلت رو حل کنه خیلی س ...

کاش دردش تموم شه همین 

دیووونه شدم دیووونه 

شبا از خواب میپرم 

دستو پام میلرزه 

استرس شدید 

۵ یا ۶ روزه من فقط اب خوردم 

چقد اخه رفت با ی خ ر اب  میدونست ج . ده  گفتم با ی ادم بهتر میرفتی نمیسوختم ولی با کسی ر ...

قربون دل شکستت برم

ولی بستگی به خودت داره

من بعد خیانت اولش تا یک سال حالم بد بود و مریض بودم

بار دوم بی حس ترین بودم نسبت بهش

حتی یک ثانیه غصه نخوردم

از همه جا بلاکش کردم ارحت شدم

دختری هستم با قلب آبی از تبار آسمانِ آبی💙
کاش دردش تموم شه همین  دیووونه شدم دیووونه  شبا از خواب میپرم  دستو پام میلرزه&nbs ...

درسته خیلی سخته ولی خودت رو نباز ولش کن همینطور که اون به تو فکر نکرده تو هم کارش برات مهم نباشه به خودت برس برای خودت ارزش قائل باش به خاطر یه بی ارزش خودت رو داغون نکن