2777
2789
عنوان

💢حس ششم هستم💢

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 112 پست
براش مهم نیست

پووف

‌‌دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه‌..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است.   هرجا برم، هرجا بری، فرقی نداره، قلبم نمیتونه تورو تنها بزارههه🫠 هرجا برم، هرجا بری، یاد توعم من🫠                     پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻‍🦯

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرفای اون شبش راست بود منو دوست نداره و از سر لجبازی باهام اوکی شده!!!

نه...میخواست عصبانی شی...ولی تا حدودی درست گفت...بدش نمیومد یه مدت باهات باشه

اوج تنهایی یه انسان اونجاست که خودش به «خودش» پناه میبره🖤❤️
کی پریود میشم کی خوستگار  میاد برام آقای محمد رضا  دوسم داره یا نه میاد خواستگاریم

ببخشید ولی نه...خواستگار یه مدت دیگه...زیاد طول نمی کشه....عزیزم واسه پریود که دیگه حس ششم نمی‌خواد😂

عزیزم من بیست و چهارم میخام بهش زنگ بزنم برای کار اداری....حس میکنی چند روزبعد زنگم پیام میده؟

به زودی...پیگیر میشه...نهایت تا سه روز

تورخدا جواب منم بده  به کراشم میرسم ازدواج میکنم درموردم چی فک میکنه  چند سالمه یا ماه ت ...

حی میکنم سنت ۱۷تا ۲۴....نه احتمالش کمه...دختر مهربون و احساساتی هستی و زود وابسته میشی...فصل تابستان به دنیا اومدی؟