2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشبختی یعنی اینکه حسرت یه لحظه ارامشو نداشته باشی 

یعنی کمبود محبت تو زندگیت نباشه

⁦هیییی_زندگی سابق 😑🌌⁦(⁠✿⁠ ⁠♡⁠‿⁠♡⁠)⁩دوتا کاربریم پرید بخاطر یه آدم بی شخصیت دروغ گو...ایشالا تریلی از روت رد بشه مارمولک ۲ پا.پیدات هم کنم..‌.(رفیقام بهم درخواست دوستی بدین)🥰.فقط یدونه ی از اسم کاربریم کم شد.پروف جدیده قاتی نکنین😁.زیاد کره کره میکنم از بچگی قراره کلیه هامو بفروشم برم کره با دوستام 😂(به دلیل علاقه شخصی مثل تویی که مثلا دوست داری بری آمریکاو ترکیه و..(برا اونایی که چرت میگن)شما هم خواستین بگین اسمتونو بنویسم با هم بریم تا الان ۹۶نفر تو سایت گفتن 😂😁 فیلم و سریال کره ای تو اون یکی شعبه دوم می‌باشد (هیییی_زندگی_۲)که نی نی یار تعلیقش کرد🤣💔ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/1978864 حالت خوب نیست بهم بگو من شنونده و دراک خوبیم بهت کمک میکنم دوستی نداری و تنهایی بازم من هستم 🙂❤️رفیق پایه برا تگ کردن تو تاپیای باحال و خفن به جون تو😎😂 درخواست دوستی ارمیا رو بدون سوال قبول میکنم😌🥺💜خیلی سریع با همه صمیمی میشم تو فقط سلام کن 😂🥹عاشققق مو فرفریااااا🥺🥰❤️عاشق دعوام ...میبینم که مدرکو از دل زمین پیدا کردین تونستین تعلیقم کنین 🥹💔 همون دختریم که با این سن هنوز از دیوار صاف می‌ره بالا😂✌️ #ولی صدای حامیم🍃تایپ شخصیتیم هم ENTP(⁠。⁠♡⁠‿⁠♡⁠。⁠)دیگه رسیدی به آخر امضام به اندازه کافی توضیح دادم برات بیا موز بردار برو.😂🍌🤍 تو شناسنامم  هم همچین اطلاعات ارزشمندی نیست 😂

قانع نیستم فکر میکنم آدما از من خوشبخت ترن چون میبینم همش فکر مقایسه میکنم فکر میکنم من بدبختم🥲

نع یکی هست توی خونه کپری زنده میکنه وراضیه 

و یکی هست توی ویلایی ۱۷۰۰۰۰متری زندگی میکنه وراضی نیست 

پس اولی خوشبخته جون از زندگیش راضیه 

یعنی مستقل باشه از هر نظر؟

بله

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

خوشبختی یعنی داشتن مادر خوب یعنی خواهر برادر های دوست داشتنی یعنی قش قش خندیدن سر یه فیلم طنز بدون دغدغه یعنی وقتی مامانت غذای مورد علاقتو میپزه و میفهمی و شاد میشی یعنی هدیه ها و سوپرایز های کوچیک یعنی سر کلاس درس یواشکی با دوست حرف زدن 

🧝🏻‍♀️🧚🏻‍♀️

تن خودت و عزیزانت سالم باشه 

آرامش روحی و فکری 

و مثل همیشه پول

بخدا غلطه میگن پول خوشبختی نمیاره 

پول داشته باشی هم اعصابت ارومه هم خوش اخلاقی هم هیکلت قشنگه و میتونی بهترین باشگاه بری یا پیکر تراشی کنیر

هم خورد و خوراک و رخت و لباست عالیه هم ترس از اینده نداری 

.خُڋا‌ݕَڔٰاےِݦَݧ‌ْڬٰاڣٖیښٺ❤