2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه ساکت وآروم ونمکی میخای لاکپشت مینیاتوری بخر ..اگه پرسروصدا پرنده ..ماهی هم که انچنان رسیدگی نمیخاد.خرگوش کثیف کاری داره 

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
درود به مامانت که جلوی حیوان آزاری امثال تو را میگیره این مامان را باید الگوی تمام مادرهای ایرانی قر ...

متاسفانه مردم ایران جدیدا رو آوردن به میمون واسه حیوون خونگی

واقعا عذاب اوره

چون میمون خیلی حرکاتش شبیه آدمه و تنها فرقش حرف نزدنشه

نمیدونم چجوری با وجدانشون کنار میان

دوباره میسازمت💪

هرکدوم مسائل و بیماری های خاص خودشونو دارن پرنده پرزش میره تو دستگاه تنفسی باعث تنگی نفس میشه گربه ...

روغن فکرها حرف های گوهربار شما را هیچ وقت قبول نمی کنند چون که استدلال مسخره شون اینه که اگر نگهداری از سگ و گربه بد است، چرا اروپایی ها و آمریکایی ها توی خانه شان سگ و گربه نگه می دارند؟ 

درود به مامانت که جلوی حیوان آزاری امثال تو را میگیره این مامان را باید الگوی تمام مادرهای ایرانی قر ...

اون فقط سگ و گربه نمی ذاره 

آزار برای چی نگهداری می کنم ازش رسیدگی هم می کنم 

اینکه گربه نگهداه یا ماهی چه فرقی میکنه

بخوایم حساب کنیم اگه گربه و سگ باید توی طبیعت پیش خانوادشون باشن ماهیم باید تو دریا زندگی کنه لاک پشتم کنار دریا پرنده هم تو طبیعته جاش

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی
ما ی خرگوش داشتیم پریود میشد

وای بعد چیکار میکردین براش پد میزاشتین ؟

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

سنجاب

لطفا فقط خانم ها در تاپیک های من شرکت کنن بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚 گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

اون فقط سگ و گربه نمی ذاره  آزار برای چی نگهداری می کنم ازش رسیدگی هم می کنم

مآهی و قناری فقط دوس دارم 

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

گل و گیاه بخر 

هم بهتره

هم انرژی یه مثبت میده

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
متاسفانه مردم ایران جدیدا رو آوردن به میمون واسه حیوون خونگی واقعا عذاب اوره چون میمون خیلی حرکاتش ...

میمون ناقل بیماری ایدز است اولین بار ایدز توسط گروهی از هیپی ها که مبتلا به اختلال زوفیلیا [=رابطه جنسی انسان با حیوان] در دهه 60 میلادی در آمریکا از طریق رابطه جنسی با میمون به انسان ها منتقل شد