2789
کجا عمل کردن ایانتیجه بخش بوده عملشون وچندسالشون بود

هردونفرمشهدعمل کردن ولی پیش دوتادکترمختلف

اولی که آقاس خیلی راضیه والان درحالت عادی میره سرکارش

دومی خانومه تازه یک هفته اس عمل کرده وهنوزنتیجه مشخص نیس

وخدایی که بشددددت کافیست❣

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مهره چندتون بوده شرایطتون چطوربوده چه مدت بودکه دیسک کمرداشتید

من از سال ۹۴ درد بگیر بنداز داشتم مهر افتادم تو چاله یباره پاره شد از اونروز درد شدید گرفتم تا ۲۵ماه قبل عمل کردم.ال ۴ و ال ۵

❤️

من از سال ۹۴ درد بگیر بنداز داشتم مهر افتادم تو چاله یباره پاره شد از اونروز درد شدید گرفتم تا ۲۵ماه ...

به منم دکتراگفتم مهره ۴و۵است دوباره یه دکترم گفته مهره ۱و۵هست رفتم عمل لیزرانجام دادم اما اصلا خوب نشدم الان ۵ساله دارم عذاب میکشم نمیدونم چکارکنم زندگیم شده جهنم

حتما یه سر برو پیش دکتر ابریشم کار.

۳ساله پیش رفتم گفت عمل نمیخوادیه کمربندنوشت وگفت بروگفتم خیلی درددارم گفت وقتی عمل نمیخوادمیگی چکارکنیم عمل کنیم؟ابریشم کارفقط عمل میکنه دیگه به درمان غیرجراحی کاری نداره 

۳ساله پیش رفتم گفت عمل نمیخوادیه کمربندنوشت وگفت بروگفتم خیلی درددارم گفت وقتی عمل نمیخوادمیگی چکارک ...

نه عزیزم درغیراونصورت دارو و فیزیوتراپی تجویز میکنه .شما پیش دو نفر نوبت بگیر برو ببین چی میگن اصفا و ابریشم کار و راستی تعریف فرید معیری هم خییییلی میکنن.برو پیش سه تاشون ببین چی میگن.

منم قبل عمل پیش خیلیا رفتم ببینم نظر اکثریت چیه

❤️

نه عزیزم درغیراونصورت دارو و فیزیوتراپی تجویز میکنه .شما پیش دو نفر نوبت بگیر برو ببین چی میگن اصفا ...

برای ابریشم کارچطوری بایدنوبت بگیریم من هرکاری میکنم انلاین نمیتونم نوبت بگیرم