2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

آره نمیشه گفت چون طرف عابر پیاده‌س در هر صورت راننده‌ای که بهش زده مقصره. خیلی قوانین در این زمینه ه ...

دقیقا 

چون خواهرِ همسرِ عموم هم با فاصله ۱ متری از پل عابر پیاده تصادف کرد و مقصر اعلام شد ، بنده خدا فوت شد

اشتباه میکنی جانم گواهینامه داری؟ 

اره دارم

خیلی سخت ومحدود عابرپیادرو مقصراعلام میکنن

خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂
دقیقا  چون خواهرِ همسرِ عموم هم با فاصله ۱ متری از پل عابر پیاده تصادف کرد و مقصر اعلام شد ، ب ...

خدا رحمتش کنه

یادمه توی کلاس آئین نامه بهمون گفتن خیلی مراقب عابر باشین و سرعت ماشین همیشه تحت کنترل باشه ولی درنهایت اگه عابر پیاده از روی خط‌کشی عبور نکنه و شما هم خلافی انجام نداده باشین حتی طرف فوت کنه هم نهایت یه خاک میریزن روی خونش و میگن مقصر خودش بوده. 

اره دارم خیلی سخت ومحدود عابرپیادرو مقصراعلام میکنن

درسته خیلی قوانین سفت و سختی داره ولی اسی هم درست توضیح نمیده که بفهمیم چی به چیه. اگه روی خط کشی عابر پیاده بوده 100درصد راننده مقصره ولی اگه روی خط کشی نبوده باید دید راننده خلافی داشته یا نه. خیلی شرایط دخیله. در هر صورت نمیشه گفت هیچوقت عابر مقصر نیست. لااقل توی کلاس آئین نامه اینطوری به ما نگفتن. 

درسته خیلی قوانین سفت و سختی داره ولی اسی هم درست توضیح نمیده که بفهمیم چی به چیه. اگه روی خط کشی عا ...

هش به ما تو کلاس آیین نامه درمورد این توضیح ندادن با😂

خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂
مربی ما خیلی خیلی خیلی حرف میزد😅

اون خوبه دیگه هرچی بیشتر بهتر

من خودم قبل گواهینامه دوسال بود رانندگی میکردم