2821
2789
مسئولیت پدرومادر پیرم مسئولیت زندگی خودم بلاتکلیفی کار پسرم مگه یه ادم چقدر گنجایش داره

تقسم کارو مسئولیت نکردی برا اونه . مگه ی لحطه خدا نکردا ت  نباشی چی میخواد فکر اینهارو بکنه ؟ بزار همه بهم کمک کنن کارتو مشغله فکریتو کم کن

کاربر قدیمیه از ۹۸ اینجام😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی همه حالشون خوب باشه و خدا هم یه نظری ب گرفتارا کنه خدا ب هممون نظر کنه و اونجور که میدونه برام ...

نه من دیگه برام فرقی نداره

فقط میگذرونم عمرم تموم بشه

فقط پول قبر خیلی گرونه

یه پونصد ملیون پول میخوام بتونم بخرم

💍♥ i said yes 

نه من دیگه برام فرقی نداره فقط میگذرونم عمرم تموم بشه فقط پول قبر خیلی گرونه یه پونصد ملیون پول م ...

دوراز جون عزیزم

ناشکری نکن

هر کی تو موقعیتی که داره باید زندگی کنه 

چاره ای نیست گلم

خدا بهت ارامش بده

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

اسی دل تو گرفته بود ندونستی که بقیه از تو داغونترن😁

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
ارامش داده اسایش نداده

😔

صیغه نیست مطمئنم اما با من کاردوپنیره😔 فقط بخاطر پدرومادر پیرم مجبورم تحمل کنم

به نظرم بهش بگو اینجارو ترک کنه بره خودم میخوام بیام هم اینجا زندگی کنم و هم مواظب پدرو مادرم باشم ببین جیکارمیکنه

کاربر قدیمیه از ۹۸ اینجام😇

منم دلم گرفته

از خدا خواهش و تمنا کردم  دستمو بگیر  من ته جهنمم بیشتر هلم داد تو جهنم

خسته شدم از خدا و آدماش

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.