2777
2789
عنوان

جراحی فک

| مشاهده متن کامل بحث + 21617 بازدید | 81 پست
اول عزیزم باید با متخصص ارتودنسی، و جراح فک صحبت کنی شرایطت بگی، میتونی پروتز بزاری یا ژلم بزنی اگه ...

خب عزیزم فکم کجه نمیتونم عکس بگیرم از خودم جدا از این صورتم دراز شده اومده جلو .خیلی تو چشم نیست ولی رو مخمه خیلی ژل و فیلر هم هزینه بره هم ماندگاری نداره که گلم 

نه عکسا خیلی خوب نشون نمیدن فک بالام یک سانت جلو بودچانه ام عقب بود فک پایین ام عقب بودش

سلام عزیزم من 4ماه پیش جراحی انجام دادم ولی اصلا راضی نیستم شما چقدرطول کشید تا چهره تون بحالت عادی برگشت 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام. میشه بپرسم بعد جراحیت، چقدر طول کشید بی حسی لبهات بره؟ من شش روزه جراحی کردم، نمیتونم لبخند بزنم. صورتم هم سره و حس نداره. نمیدونم ظاهرم همین خواهد بود یا تغییر خواهد کرد؟ چون الان خیلی تغییراتمو دوست ندارم. شایدم شش روز زمان کمیه و باید بیشتر صبر کنم.

اول عزیزم باید با متخصص ارتودنسی، و جراح فک صحبت کنی شرایطت بگی، میتونی پروتز بزاری یا ژلم بزنی اگه ...

سلام سنا من 21 سالمه و بیماری دهان منم کلاس سه هست از 9 سالگی دارم این عذاب و تحمل میکنم و کل اعتماد به نفسمو از بین برده و میخوام عمل کنم از همون سن دارم تحقیق میکنم وطبق تحقیقاتم  بعد از عمل خیلی تغییرات ایجاد میشه تو صورتت در مورد همه چیز کاملاً توضیح دادی فقط اینکه وقتی عمل میکنی فک پایین مثل قبلا جلو میمونه یا نه به مرور درست میشه و حالت عادی به خودش میگیره شما که تجربشو داشتی بهم کمک کن خیلی تو خیابون مورد تمسخر قرار گرفتمو واقعاً باید این عملو انجام بدم ممنون میشم تجربیاتتو با منم به اشتراک بزاری ♡

سلام سنا من 21 سالمه و بیماری دهان منم کلاس سه هست از 9 سالگی دارم این عذاب و تحمل میکنم و کل اعتماد ...

سریعا عمل کن و خودتو راحت کن. نتیجه ش شگفت زده ت میکنه و لذت زندگیو میبری. فکت درست میشه و تغییر نمیکنه.

سلام. میشه بپرسم بعد جراحیت، چقدر طول کشید بی حسی لبهات بره؟ من شش روزه جراحی کردم، نمیتونم لبخند بز ...

ببخشید بی حسی لب هات چند روزه رفت؟ و اینکه تغییراتت کی مشخص شد و اینکه راضی بودی؟

در حال تلاش واسه رسیدن به هدفم   اگه دوست داشتی میتونی یه صلوات واسه رسیدن به هدفم و برای سلامتی پدر و مادرم و خانوادم واسم بفرستی و خوشحالم کنی . ممنون   ❤️💙
باید با چندتا جراح مشاوره بگیری ممکنه بشه یه جراح دیدم برای چندتا بیمارا که اصرار داشتن ارتو نکنن بد ...

درود

یک سوال دارم آیا با جراحی فک خط فک و زاویه ی صورت از بین می‌ره یا بهتر میشه؟

چون کن یکم جلوست فکم و چانم بلند هست در حقیقت شاید 

اما صورتم بصورت طبیعی زاویه دار هست خواستم بدونم اینها از بین می‌ره و صورت گرد میشه یا نه ؟

باسپاس

دو فک و چونه عمل کردم، فک پایین جلو بود فک بالا عقب برای عمل فک حتما باید ارتودنسی انجام بشه عزیزم

بی حسی بعد عمل هم داشتین که بخشی از صورتتون حسش دیگه برنگشته باشه یا نه؟ 

ببخشید بی حسی لب هات چند روزه رفت؟ و اینکه تغییراتت کی مشخص شد و اینکه راضی بودی؟

چند ماهی طول کشید. الان شش ماه گذشته؛ بی حسی فقط کمی تو لثه مونده که اونم بنظرم کم کم میره. خیلی خیلی از تغییراتم راضیم! تغییراتمم تقریبا ورم که کم کم میخوابه، حدودا دو ماه بعد بهتر مشخص میشه.

درودیک سوال دارم آیا با جراحی فک خط فک و زاویه ی صورت از بین می‌ره یا بهتر میشه؟چون کن یکم جلوست فکم ...

خیلی بهتر میشه. چونه جمع و جور میشه. درازیش ازبین میره. کمی گونه میاد تو صورت. برای منم صورت کشیده و فک جلو و کمی دراز بود. عالی شد بعدش.

چند ماهی طول کشید. الان شش ماه گذشته؛ بی حسی فقط کمی تو لثه مونده که اونم بنظرم کم کم میره. خیلی خیل ...

ممنونم عزیزم که جواب دادی

در حال تلاش واسه رسیدن به هدفم   اگه دوست داشتی میتونی یه صلوات واسه رسیدن به هدفم و برای سلامتی پدر و مادرم و خانوادم واسم بفرستی و خوشحالم کنی . ممنون   ❤️💙