2777
2789
عنوان

کسی بوده با رژیم وکیت ....پسردارشه

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 62 پست
من با ۲ماه رژیم کیت تخمک گذاری پسدار شدم اینم بگم با احتمال ۸۵درصد

توروخدا بگین چکارکردید

خدایا همیشه هوام داشتی همیشه به موقع نجاتم دادی بهت ایمان واعتماد دادم.خدایا توروبه بزرگیت قسم خواسته دلم بامصلحتت یکی بشه محمد یاسین بهم بدی خانم ام البنین توروبجان عباست قسم پیش خداضامنم بشو 😭خدابهم محمد یاسین ببخشه.دوستان هرکسی امضام روخوند ۱صلوات برای حاجتم بفرسته
دیگه خسته شدم هرکسی هرچی گفت من مصرف کردم یا قیدش میزنم یا این ماه دعا کنید برام میخوام اقدام کنم

دو رکعت نماز بخون بگو خدایا هرچی خیر وصلاحه به من بده بعدم اقدام کن انقد دست و پا نزن

ببین صلاح خدا چیه

دخترم دوست دارم🥰😍😘🤩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام خیلی ببخشید ولی دارن سرکیسه است میکنند  یک آیدی بهت میدهم ازش مشورت بگیر  نه دنبال ...

نمیدونم چکارکنم پاکسازی کنم یا بسپرم دست خدا با همون اطلاعاتی از سایت جمع کردم ادامه بدم اسفند اقدام کنم من همه کارهام کرده بودم دی اقدام کنم نشد حتی خونه تکونی عید از ۲۰ اذر شروع کردم گفتم باردارشدم راحت باشم

خدایا همیشه هوام داشتی همیشه به موقع نجاتم دادی بهت ایمان واعتماد دادم.خدایا توروبه بزرگیت قسم خواسته دلم بامصلحتت یکی بشه محمد یاسین بهم بدی خانم ام البنین توروبجان عباست قسم پیش خداضامنم بشو 😭خدابهم محمد یاسین ببخشه.دوستان هرکسی امضام روخوند ۱صلوات برای حاجتم بفرسته
دو رکعت نماز بخون بگو خدایا هرچی خیر وصلاحه به من بده بعدم اقدام کن انقد دست و پا نزن ببین صلاح خدا ...

باورت میشه قبل از خرید پک ازماما شبش اینقدر گریه کردم

گفتم خدایا یا اقدام کنم یا راه درست بزار جلوم پک بخرم روز بعدش همه جی اوکی شد من پک گرفتم که پک بی فایده همه چی خودم داشتم بعدش به خانمه گفتم گفت اینا ینقدر واسشون زحمت کشیدم ..... 

خب کبدت از کار میندازی همه چیز باید متعادل باشه من خودم موز بخورم باید خودمو بخارونم درحالی ک دکتر ...

شما چکارکردین 

مطالب تاپیک منو بخون برای جنسیت داره ان شاالله به دردت بخوره فقط بیشتر رو شوهرت کار کن درکنارش خ ...

باورت میشه تمام مطالبت تو دفتر نوشتم از ۶ماه پیش

شما چکارکردین 

یه مشت دارو درمون خونگی نوشت من اصلا استفاده نکردم.

من گرمی بخورم بدنم خارش میگیره،رابطم با سردی بهتره

رحمم تو پریود با روغن سیاهدونه چرب میکردم تا ۷ روز بعدش

چون سقط داشتم قبلش گفتم گمونم برای سردی رحمه

دخترم دوست دارم🥰😍😘🤩

نمیدونم چکارکنم پاکسازی کنم یا نه قطعا همه چی دست خداست میگم شاید خدا همین نفر گذاشته سر راهم تا به ارزوم برسم دارم دیونه میشم از بس فکرکردم خرج کردم هی اینو بگیر اون بخور نخور اینکارنکن وبکن ازتون خواهش میکنم برام دعا کنید شاید خدا به دعای یکی از شماعزیزان من به خواسته ام رسوند 

یه مشت دارو درمون خونگی نوشت من اصلا استفاده نکردم. من گرمی بخورم بدنم خارش میگیره،رابطم با سردی به ...

من اصلا مشکلی با گرمی ندارم میخورم الان سر دوراهیم نمیدونم چکارکنم دیگه مغزم جواب نمیده یا قیدش میزنم یا دیونه میشم اخرش

یه مشت دارو درمون خونگی نوشت من اصلا استفاده نکردم. من گرمی بخورم بدنم خارش میگیره،رابطم با سردی به ...

فقط با روغن ماساژ دادین اینو من الان ۶ماه دارم انجام میدم هنوز زیر شکمم زرده هر روز کمربند پشمی میبندم جوراب هم پام هستش

من اصلا مشکلی با گرمی ندارم میخورم الان سر دوراهیم نمیدونم چکارکنم دیگه مغزم جواب نمیده یا قیدش میزن ...

پیش یه دکتر درست درمون برید

من دوستم برای دختر میره،همش زیر نظرشه به دوتاشون دارو داده رژیم داده موقع اقدام رو مشخص میکنه

دیگه نهایت تلاش همینه کار دیگه ای نمیشه کرد

دخترم دوست دارم🥰😍😘🤩

فقط با روغن ماساژ دادین اینو من الان ۶ماه دارم انجام میدم هنوز زیر شکمم زرده هر روز کمربند پشمی میبن ...

من برای خودم این کارو کردم

چون بچه اولم‌سقط شد،

دخترم دوست دارم🥰😍😘🤩

پیش یه دکتر درست درمون برید من دوستم برای دختر میره،همش زیر نظرشه به دوتاشون دارو داده رژیم داده مو ...

من پیش ۲ از بهترین دکترای شهرم رفتم فقط گفت اینو نخور....

یه مشت دارو داد به اقام که با مصرف همونا اسپرمش کلا تعدادوحرکتش کم شد

توروخدا بگین چکارکردید

سردیجات ولبنیاتو حذف کردم جایگزینش گوشت گوسفند وکاچی زعفرونی و نخودآب میخوردیم اکثر اوقات

نخود باعث زیاد شدن اسپرم میشه.

همسرت باید محیط پایین تنشو خنک نگه داره دوش آب گرم نگیره شبا لباس زیر نپوشه

کلا گرما اسپرمارو ازبین میبره یا ضعیف میکنه.

تو ماه اقدام بعد پریودی شروع میکنی رابطه بدون جلوگیری یک شب درمیون ودوسه شب آخر که به تخمک گذاری نزدیک میشی هرشب یاهر۱۲ساعت یکبار رابطه تا وقتی کیت کمرنگ بشه.

کارایی که من کردم ونتیجه دیدم اگه انجام دادی انشالله خدا تو صلاح وسرنوشتت ببینه وبهت پسر بده

فراموش نکن اینکارا ۸۵ درصد احتمال پسر میده ۱۵ درصد دختر.

اینو بگم من دیروز زایمان کردم بچه سوممو دختر 

یعنی اولی وآخری دختر وسطی همون وروجکه.

الانم در حال مرخص.انشالله خدا دلتو شادکنه

من برای خودم این کارو کردم چون بچه اولم‌سقط شد،

شما چکارا کردین جایی طب سنتی رفتین از طریق زبان بگن پاکسازی کنید معده اتون سرده......ماخودمون استان کرمانیم وخرماداریم اینقدر من واقام خرما میخوریم بخدا کسی نمیخوره ولی هیچی

2790
2778
2791
2779
2792