2777
2789
عنوان

گریه هام برای بیمحبتی شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2331 بازدید | 95 پست
شوهرت بهت بگه موهات کثیفه بالش روکثیف کردی چکارمیکنی🤔

اونم چی تازه بلندبشه بره دوش بگیره بعدش 

نهایت بی احترامی وگستاخیه

خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه  💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما ب زور هم شده ببرش درمان میشه  چون ب همون اندازه ک ممکنه اطرافبان رو اذیت کنه،خودش بیشتر ت ...

انقدر زور زدم که نگو

بازم میزنم

ولی خودم خیلی خسته ام

اونقدر که اگه فردا رو نبینم راضی ام

یعنی کاش نبینم

ترحم نمی خوام ها

بگی خدا نکنه و ...

اما حرف از نبودنم هم حالم رو‌خوب میکنه

تموم بشه این زندگی بیهوده

اره دیگه فکر میکنی این افکار رو تو ذهنم هزار بار بالا و‌ پایین نکردم؟

اسی باید درمان بشه. من آدم وسواسی از نزدیک دیدم. خیلی سخته.خیلی. اما خانم بود و تا آخر عمر مجرد موندن.   

خواهرش رو بچه هایش بردن دکتر. الان کمی بهتره. این تا حدی وسواسه که جراحی داشت نرفت چون فکر میکرد کثیفیا میرن داخل بدنش.  بیشتر از چهار ساعت میمونه داخل حموم. هیچ جا نمیره. 

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.

هرصبح که بیدارشدی جرم گیرواسیدبریز روخودت بذارآقا بهش برنخوره یاکثیف نشه صورت مبارکش 

خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه  💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖

زن داداش منم وسواس داشت ولی داداشم خیلی پیگیری کرد حتی چند مدت هم بستری شد الان خیلی بهتر شده

لینک ثبت نام سایت طلا که بابک هر دعوت ۵ سوت طلا میده و تا شنبه وقت داره https://my.hamedgold.ir/register?referral=7033

خدا بهت صبر و آرامش بده  د از جایی که فکرشو نمیکنی برات راه نجات فراهم شه

یعنی میشه

که خدا از جایی که فکرش رو نمیکنم دستمون رو بگیره

دست شوهرمم بگیره

اون از منم بدبخت تره

نمیدونم به خدا

دلم امروز خیلی شکسته

ولی مگه دلشکسته کمه تو دنیا

منم مثل بقیه به چشم خدا هم نمیام

وسواسش خیلی عجیبه محدود به خونه اس واسه همینم قبل ازدواج نفهمیدم

نمیشه خودت بری مشاوره و راهکار بگیری؟ 

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.

دنبال درمان هم نمیره اوج خود خواهی 

انگاربرده برده

انقدر زور زدم که نگو بازم میزنم ولی خودم خیلی خسته ام اونقدر که اگه فردا رو نبینم راضی ام یعنی ک ...

کاش واقعا به ارامش برسی و از اینجا ب بعد با خیال اسوده زندگی کنی 

ببین اگه مهربونی کارساز نیس تهدید کن .تلخی کن 

مرد گنده خودشو جمع کنه و انقدر مسخره بازی در نیاره برای رفتن ب دکتر و مصرف دارو 

عزیزم اگه جوونی جداشو بروکارکن سختی بکش جسمت روخسته کن روحت بزار به ارامش برسه

دنبال کارم

پیدا نمیشه

یه روز بهم گفت تو پول دستت بیاد من رو میذاری میری

واسه همین که دلم صاف نیست خدا جورش نمیکنه کارت رو 

دلم واسش سوخت

خیلی بیچاره اس