2821
2789
واقعا؟ روز چندم بیبی زدید بعد کی آزمایش دادید؟

من با اینکه پریود شدم بیبی چک برام هاله انداخت بعد استرس داشتم رفتم ازمایش دادم حدودا ۲۱ روز بعد رابطم ۱۰ روز بعد پریود

[QUOTE=323999518]برای من بعداز ۱۶ روز تازه هاله انداخت[/QUOهیچ تغییراتی خودتون حس نمی‌کردین تا اون م ...

علائمم اینکه تب خال زیاد میزدم که فهمیدم بخاطر تغییر درجه حرارت بدن بوده و اینکه معذرت میخوام ولی شورتم همش خیس بود،ترشح بی رنگ مثل آب

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علائمم اینکه تب خال زیاد میزدم که فهمیدم بخاطر تغییر درجه حرارت بدن بوده و اینکه معذرت میخوام ولی شو ...

من اصلا جوش نداشتم حتی سن بلوغ ..الان خیلی جوش زدم .دقیقا هم مدام ترشح بی رنگ . مخصوص وقتی فعالیتم زیاده بیشتره

چه جالب  پریودی مثل عقب داشتید یا کمتر؟

پریودیم بخاطر قرص ۵ روزه شد همیشه هفت روز بوده 

میگن که بیبی چک اگه کیستم داشته باشی هاله میندازه

اما مارک مدیکور خیلی مزخرف شده جدیدا مثبت کاذبش زیاده

از مارک روژان استفاده کن خیلی خوبه

کلا از وقت اقدام نظمش بهم ریخته  ولی این ماه نزدیک تایم پریودیم آن چنان معده درد و ترش کردم و ...

من سر بچه دومم اینجور شدم روز موعدم کمی درد داشتم حس کردم دارم میشم نوار گذاشتم و دیگه حواسم نبود بعد رفتم سرویس دیدم فقط یه لک قهوه ای اومده گفتم خب شدم بعد که دیگه هیچی نیومد سریع فهمیدم بخ چوخ رفتم الانم پسرم دو ماهشه خیلی سخته برام انشاالله که باردار باشی بچه سالم شما هم دعا کن خدا توانم بده از پس اینا بر بیام 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
من سر بچه دومم اینجور شدم روز موعدم کمی درد داشتم حس کردم دارم میشم نوار گذاشتم و دیگه حواسم نبود بع ...

ای جونم خدا حفظون کنه ...😍😍اذیت میشی ولی خب لذت هم داره دیگه ..ممنونم عزیزم 

ای جونم خدا حفظون کنه ...😍😍اذیت میشی ولی خب لذت هم داره دیگه ..ممنونم عزیزم 

بله چی بگم والا کاش فاصله سنی داشتن یا حداقل یه نفر فقط یه نفر نزدیکم بود از ساعت ۵ صبح بیدارم دارم فک میکنم چطور ببرمش واسه واکسن 😭😭😭 خدا به همه کمک کنه هر کس هر جور نیازش داره

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
2823
2791
2779
2792