2777
2789

اطراف ما پسرهمسایه خودکشی میکنه 

همسایه ها همه جم میشن میرن میبیننش یکی ازهمسایه ها بچش هم میبره 

بچه اونجامیبینه میاد خونه به عقل خودش مثلا امتحان کنه چجوری و...واقعا خودکشی میکنه متاسفاته

نه من اینو نگفتم میگم بچش هم با خودش ببره وقتی تصمیم به رفتن گرفت الان همین دختر پدرش قطع نخاع بوده ...

حتی با مادر هم  تو شهر ما اتفاق افتاد .حدود دوهفته پیش

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین الان رفتم سرچ کردم نحوه خودکشی، ویکی پدیا کامل تر از کامل توضیح داده حالا من دیگه بقیه سایت اا6 ...

ویکی پدیا که منبع وحشتناکیه که اصلاانگار نابودی فارسی زبانان ارزوشه همیشه هم اول همه سایتا بالا میاد همه مطالبشم جهت داره متاسفانه وگمراه کننده

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
حتی با مادر هم  تو شهر ما اتفاق افتاد .حدود دوهفته پیش

من کلی میگم در مورد اتفاقی که بعد از طلاق بچه هارو تهدید میکنه. خودکشی تو شرایط نابسامان و عدم اگاهی اتفاق میوفته. صرفا علتش طلاق نیست همین دوسال پیش تو خبر ها خوندم یه پسر دوازده ساله اجاره خونشون عقب افتاده بوده مادرش نمیدونم گوشی پسرش یا دوچرخه اش رو  میفروشه تا اجاره رو بده. پسره میفهمع خودکشی میکنه

الهی به امید خودت...  
من کلی میگم در مورد اتفاقی که بعد از طلاق بچه هارو تهدید میکنه. خودکشی تو شرایط نابسامان و عدم اگاهی ...

بله شرایط نابسامان بیشتر تهدید میکنه

ولی گاهی بچه ها خیلی لجباز میشن

پارسال یک پسر ۱۲ ساله برای اینکه پدرش موتورش را خونه مادربزرگش برده بود واز اینکه خدایی نکرده حادثه ای براش پیش نیاد کلی باهاش صحبت کرده بود .باز هم فایده ای نداشت ورفته با طناب خودش را از درخت آویزون کرده بود.ومتاسفانه فوت شده بود.

کاش عقل را هم میشد تزریق کرد.این پسر خانواده ش هم مشکل جدی نداشتند نه از نظر مالی ونه از نظر شغل پدر.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین