2777
2789
 والله زشت هم که ضایع باشم نیستم.من که زن قشنگ به هم نمیدن دیگه قید ازدواج و میخوام بزنم.

قسمت باشه ازدواج میکنید

چرا سنجاب آب نمیسنجه؟...چرا پامونو از دست میدیم ولی دستمونو ازپا نمیدیم؟... وقتی میگیریم میخوابیم دقیقا چیو میگیریم؟...چرا اره برقی با برق کار نمیکنه؟...چرا علی دایی عمو شده؟...چرا رگ دستمونو بزنیم میمیریم ولی دستمون قطع بشه نمیمیریم؟...چرا حامد بهداد موز نمیده؟...چرا میگیم اتومبیل ولی نمیگیم اتومکلنگ؟... چرا سوزن داریم ولی سومرد نداریم؟...چرا نوشیدنی رو مینوشیم ولی غذا رو نمیغذیم؟...چرا دستکش داریم و پاکش نداریم؟... چرا غذا میخوریم سیر میشیم ولی سیر بخوریم غذا نمیشیم؟چراااااااااا؟؟؟؟😂🤝🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یکی از ملاک هام زیبایی بود؛ 

ولی الان یکی رو با چهره ی متوسط که بقیه ملاک ها که مهم تر هستن رو داره 

هیچکس همه چیز تموم نیست! 

ولی خب اگر کسی نمیتونه با ظاهر کنار بیاد واقعا نباید بر خلاف اون انتخاب کنه  

من خاستگارهای زیادی که خوش چهره هم بودن بخاطر چیزهای دیگه رد کردم 

شما هم باید همه ی ویژگی ها خودتونو بسنجین بعد برای دختر مناسب خودتون اقدام کنید 

ان اشاالله که همه ی جون ها خوشبخت بشن

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاترمی‌نویسم:/

میگی الان ولی همین خود من بیام واست ریجکتم میکنی.همونایی هم که رفتم ریجکتم کردن دقیقا حرف تو رو زدند ...

چون ملاک اصلی خودت زیبایی و ظاهر طرفه

پس چه انتظاری از طرف مقابل داری که ظاهر واسش مهم نباشه

رو رشد شخصیت اجتماعیت کار کن،اگر در شرایطش هستی درس بخون، رو فن بیان و ارتباط گیریت با آدم های اطرافت کار کن، رو ویژگی های اخلاقی خودت وقت بزار

اینا اگه اوکی باشه با هر قیاقه ای که باشی بقیه ان که میان سمتت و خواهانت میشن 

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
قسمت باشه ازدواج میکنید

دیگه حالم از ای حرفا بهم میخوره آجی.حرفای کلیشه ای و اینا.به خدا وقتی اسم زن و ازدواج نمیارم اینقدر آرامش دارم که نگو.ولی وقتی میرم خواستگاری یا خوشگل نیست یا خوشگله جوابش منفیه اعصابم میریزه بهم.

دیگه حالم از ای حرفا بهم میخوره آجی.حرفای کلیشه ای و اینا.به خدا وقتی اسم زن و ازدواج نمیارم اینقدر ...

خب اسم زن و ازدواج و نیارید.

چرا سنجاب آب نمیسنجه؟...چرا پامونو از دست میدیم ولی دستمونو ازپا نمیدیم؟... وقتی میگیریم میخوابیم دقیقا چیو میگیریم؟...چرا اره برقی با برق کار نمیکنه؟...چرا علی دایی عمو شده؟...چرا رگ دستمونو بزنیم میمیریم ولی دستمون قطع بشه نمیمیریم؟...چرا حامد بهداد موز نمیده؟...چرا میگیم اتومبیل ولی نمیگیم اتومکلنگ؟... چرا سوزن داریم ولی سومرد نداریم؟...چرا نوشیدنی رو مینوشیم ولی غذا رو نمیغذیم؟...چرا دستکش داریم و پاکش نداریم؟... چرا غذا میخوریم سیر میشیم ولی سیر بخوریم غذا نمیشیم؟چراااااااااا؟؟؟؟😂🤝🏻

خوشگلی از نظر هرکس یه جور دیگه 

مثلا خود من از پسرای چشم ابرو مشکی ریشدار خوشم میاد 

ولی اطرافیانم با نظر من مخالف هستن هر دختری سلیقه های دارد 

و اما برادر گرامی پول حرف اول را میزند آیا پولدار هستید 😂بخدا دیگه دل صاف و ایمان درنظرنمیگرن  

ز من آن که صبر جوید ز دلم خبر ندارد...
چون ملاک اصلی خودت زیبایی و ظاهر طرفه پس چه انتظاری از طرف مقابل داری که ظاهر واسش مهم نباشه رو ...

فوق مهندسی شیمی،کارمند شرکت نفت،مدرس آیلتس زبان،سن ۳۶.فن و بیان و شعر و شاعری و سخنوری و که دیگه از بچگی داشتم جدی میگم.شاید به قول فرمایش سعدی علیه الرحمه آدم باید اقبال داشته باشه کاری به زیبایی و تحصیلات و توسعه فردی نداره.😥