2777
2789
ن من نزدیک ی سال هست ک. میگیرم میدونی عادت کردم اخه نمیخوام بره بالا بیاد پایین نگهش دارم قدم 170 آخ ...

الان متناسب نیستی ؟ منم کلی باید کم کنم 😂

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙
پریودم دیر ب دیر میشد  رفتم دکتر واسم سونو و ازمایش خون نوشت ، مشخص شد تخمدانم ضعیفه یکم و کیس ...

جدی چ خوبه کاش بدونم. با نسخه یا نه ک بگیرم اخه ی وقت سر خود نباشه شاید ب علتی میدن من کیست داشتم حل شد تیروئیدمم اوکیه تازگیا هی گشنم میشه میگم شاید قرص برای معدم میخورم اینطوریه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جدی چ خوبه کاش بدونم. با نسخه یا نه ک بگیرم اخه ی وقت سر خود نباشه شاید ب علتی میدن من کیست داشتم حل ...

حتما دکتر برو 

اصلا بدون نسخه هیچی نخر و نخور که فقط ضرره 

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙
الان متناسب نیستی ؟ منم کلی باید کم کنم 😂

تقریبا چرا نمیدونم اضافه دارم یا نه شاید در حد دو سه کیلو ولی ازقد 10 تا کمتر باشه ایده آل دیگه من 67 68 اینا بشم باز خوبه دوس دارم مگ اینکه بعدا بیارمش 60 ولی دیگ ن ب این شدت اروم اروم فعلا هدفتم 67 ایناس اخه لاغر زیادم مثلا رو 60 اینا برم بهمم نمیاد صورتم بد میشه تقربیا استخون بندیمم درشته 

تقریبا چرا نمیدونم اضافه دارم یا نه شاید در حد دو سه کیلو ولی ازقد 10 تا کمتر باشه ایده آل دیگه من 6 ...

به استیل بدن ربط داره 

من  ۱۷۳ ام باید حدودای ۷۰ صم ولی خیلی اضافه دارم

البته زیاد بهم پیدا نیست  ولی برا سلامتیم خطر ناکه 

کیستت چطوری رفع شد؟من نگرانشم ، خوب میشم ینی؟

به استیل بدن ربط داره  من  ۱۷۳ ام باید حدودای ۷۰ صم ولی خیلی اضافه دارم البته زیاد بهم پ ...

اصلا نگران کیست نباش اون ک خوب شدنی مال من کیستای ریز ریز بود اول خیلی پیگیر نشدم بزرگ شدن رفتم دکتر از این متفورمین برام نوشت ی مدت خوردم اوکی شد دیگ کاملا منظم شدم مشکلی ندارم، ببین بیشترش تاثیرش رژیم غذایی درسته اصلاح سبک تحرک دارو مرتب مصرف کنی قطع نکنی هی بری چکاب شی سونو ببینی اوکی شده یا نه خیلی نذاری سردی بهت بخوره گرم نگه دار. گرمی بخور قند خونتو کنترل کن سری رفع میشه اصلا بهش فکر نکن چیز سخت یا مهمی نیس اکثرا دارن 

به استیل بدن ربط داره  من  ۱۷۳ ام باید حدودای ۷۰ صم ولی خیلی اضافه دارم البته زیاد بهم پ ...

رو ی هر کس ی دارو ج میده تحرک براش خوبه پیاده روی چیزی شنا براش خوب نیس فقط غذایی چرب شور شیرین نخور ب اندازه سالم بخور همین تا ی مدت اوکی شه شیرینی جانم کمتر کم تنقلات بیخودی اینا سری خوب میشه استرسم نداشت باش سمه

اصلا نگران کیست نباش اون ک خوب شدنی مال من کیستای ریز ریز بود اول خیلی پیگیر نشدم بزرگ شدن رفتم دکتر ...

فداتشم مرسی خیالمو راحت کردی 😍🫂 برا من یدونه ۴ میلی متریه 

اره داره رعایت میکنم 

روی شکمم رو هم ببندم ؟ که بدنم گرم باشه یا نیازی نیست 

رو ی هر کس ی دارو ج میده تحرک براش خوبه پیاده روی چیزی شنا براش خوب نیس فقط غذایی چرب شور شیرین نخور ...

خیلی ممنون بابت راهنماییت قشنگم 

فداتشم مرسی خیالمو راحت کردی 😍🫂 برا من یدونه ۴ میلی متریه  اره داره رعایت میکنم  روی ش ...

اگه ببندی که خوبه کلا آدم از گرما هیچیش نمیشه همش از سردی کیست از سردی دکتر بهم گفت بود راس میگه من ی مدت خیلی بدنم سرد شده بود تحرکمم کم بود وزنم رفته بود بالا سر اون بود

اگه ببندی که خوبه کلا آدم از گرما هیچیش نمیشه همش از سردی کیست از سردی دکتر بهم گفت بود راس میگه من ...

دقیقا منم همین مشکلا رو دارم 

فداتشم گلم وظیفه بود نگران نباش زودی خوب میشی چیزی نیستش 😍🧚‍♂️

❤️❤️❤️