2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چجوری عزیزم میشه تعریف کنی

خلاصش میکنم

اومده بودن تبریز تو ائل گلی دیدمش خیلی جذاب بودددد بعد کراش زدم 

ما هتل بودیم یهو میخاستم برم بیرون دیدم یهو واحد رو ب رویی درش باز شد و شوهرم اومد بیرون 😂😐

منم خندیدم اونم خندید من رفتم دیدم پشت سرم داره میاد داشت تعقیبم میکرد از اول غیرتی بود وهس 😂 بعد ک برگشتم هتل دیدم مامانش ازم خاستگاری کرده نگو شوهر خودمم روم کراش داشت😂😐

همچنین شد 1401.12.14 منو دید 1401.01.20 اومد خونمون بازم خاستگاری برا گرفتن بلههه😁🥰

میخوای پس تو حرفایی که میزنی تجدیدنظر کن. شغل و درآمد داداشو زنداداشت یا متراژ خونه و درآمد پدرت چه ...

هیچی دیگه

هیچ چیز من ربطی بهشون نداره

پس چی ربط داره

بالاخره حق اینو داره که بدونه من توی چه خانواده ای بزرگ شدم

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم

حتما پسره اطلاعات لازم رو در مورد شما به خانواده ش میده

و اینکه اگر مادرش بیاد 

مادرش باید سوال کنه و شما پاسخ بدید 

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
هیچی دیگه هیچ چیز من ربطی بهشون نداره پس چی ربط داره بالاخره حق اینو داره که بدونه من توی چه خانو ...

🤣🤣🤣🤣 اخلاق و روحیات و اعتقادتو اهدافت برای آینده و... همشون کشکن، درآند داداشتو زنداداشتو متراژ خونتون مهمه🤣

🤣🤣🤣🤣 اخلاق و روحیات و اعتقادتو اهدافت برای آینده و... همشون کشکن، درآند داداشتو زنداداشتو متراژ ...

اخلاق و روحیات که گفتنی نیست به مرور زمان طرف باید بفهمه وگرنه کسی نمیاد بگه من بداخلاقم 😐 همه میگن من خوش اخلاقم ولی آیا همشون راست میگن؟

بعدشم

من کی گفتم درامد داداشم؟ کی گفتم درامد زن داداشم؟ کی گفتم متراژ خونه بابام؟

اخلاق و روحیات که گفتنی نیست به مرور زمان طرف باید بفهمه وگرنه کسی نمیاد بگه من بداخلاقم 😐 همه میگن ...

بنظر میرسه آلزایمرم دارید، تشریف ببرید نوشتتونو بخونید. در مورد اخری حق با شماست. متراژ خونه خودتونو ذکر می کتید😁🤣 ولی جدی به حرفام فکر کن حتما

بنظر میرسه آلزایمرم دارید، تشریف ببرید نوشتتونو بخونید. در مورد اخری حق با شماست. متراژ خونه خودتونو ...

متراژ خونه خودم

خودم

نه بابام

خونه ای که قراره با شوهرم توش زندگی کنم

نه خونه ای الان زندگی میکنم

و تحصیلات برادرم و خانمش

نه درامدش

که بدونه قراره وارد چه خانواده ای بشه

بدونه ما خانواده قاچاقچی و دزد نیستیم

بدونه تحصیلات خانواده سنگینه