2777
2789
برامون توضیح میدی؟

البته بستگی به دکتر هم داره ولی درکل اینجوره که ۲ روز قبلش باید هریک ساعت یک لیوان پودر رو با اب قاطی کنی بزورم شده بخوری بهمراه یک لیوان ابمیوه غذا هم نباید بخوری بجز سوپ سفید ابکی که از صافی رد بشه تا چیزی تو روده جا نمونه . ۱ یا ۲ روز باید هیچی بجز ابمیوه و پودر نخوری

کاربر چندسال قبلم به تاریخ عضویتم گیر ندین

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اصلا ترس نداره فقط کارایی که قبلش باید بکنی سخته غذا نخوری هی مسهل مصرف کنی تا روده ات پاک بشه ،سه روز باید خیلی کم غذا بخوری روز آخر هیچی نباید بخوری هی دستشویی باشی اینا سخته،وگرنه خوده کلونو اصلا متوجه نمیشی

عوارضش اینه که ممکنه رودها پاره بشه 

ما چون دکتر تو مطب انجام داد رضایت گرفت 

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم 

عوارضی ایجاد نمیکنه؟؟؟

نه کار تشخیصیه 

حالا ممکنه بیدار که شدی حس فشار تو روده ها داشته باشی یا یه کم خونریزی البته من خودم کلونوسکوپی نشدم فقط دیدم 

کلونوسکوپی برا تشخیص بیماری رودس اگه بیماری باشه و متوجه نشی که بدتره 

نه هنوز فردا باید برم ببینم برای کی بهم نوبت میده

کلونوسکوپی برای رویت روده هاست،اول اینکه روده هات باید تخلیه باشه بعد روز کلون بیهوشت میکنن و یه دوربین از معقد میفرستند داخل روده ها و اونجا رو بازدید میکنن

نه دردی داره و نه چیزی حس میکنی