2777
2789
عنوان

فکرش کردین 🫠🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 34 پست

و تنها میایم تنها میریم🥲🥺

لطفاً درخواست دوستی ندید،، اگه جواب تاپیکاتونو میدم بدونید از رو خیر خواهیه دیگه هر جور دوست دارید قضاوت کنید من اصراری ندارم ، شنونده باید عاقل باشه، برام دعا کنید مشکلم حل بشه

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

میگذره ولی تو این گذر جون میدیم بخوای نخوای  غصه داره

درسته سختی که هست کلا دنیا کسی نمیگه آسونه کلا آدم تو رنج آفریده شده 

من میگم سر چیزای دنیایی خودمون و اذیت نکنیم

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

خیلی مهمه ک چطور میگذره 

نمیشه بگی خوب و.بد میگذره

ادم بدنیا میاد تا از دنیا میره ن کودکی میکنه ن جوونی ن سر پیری اسایش داره اخرم تو بدبختی و نداری و.مریضی بمیره تمام حسرتاش تمام بدبختیاش مث فیلم از جلو چشمش رد میشن 

ولی اونی ک خوشبخته تا لحظه اخر خوشیاشو میکنه ب هر چی بخواد برسه مردم حداقل حسرتی ب دلش نیس

صد در صد

ممنون 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
یا فکرشو بکن ممکنه فردا بمیریم🥀

دقیقا وقتی فکر می‌کنی میگی ببین من چقدر الکی دارم غصه و حرص بعضی چیزا میخورم

و تنها میایم تنها میریم🥲🥺

اینجا که هستن خانواده ولی بالاخره خانواده هم نقش حمایتی رو دارن سختی رو تو داری می‌کشی 

نمیدونم چرا ولی الان دلم میخواد اینجا اینارو بگم

من همیشه یه درد عمیقی دارم وقتی که توجه میکنم حتی تو شادیامم هست 

احساس میکنم به این دنیا تعلق ندارم 

نه اینکه بخاطر این زندگیم

فک میکنم حتی اگه خوشحال تر و خوشبخت تر هم بودم

همین حسو داشتم 

انگار که اصلا نخوام تو زمین زندگی کنم

حتی تا چند سال پیش وقتی تو اینه نگاه میکردم خودمو یه غریبه میدیدم

فکر کنم یه مشکل دارم واقعا حالم همیشه بده یه حس غم عمیقی حتی همین الان دارم

دلم میخواد زودتر برم ولی دلمم بحال خانوادم میسوزه

هفت شهر عشق را عطار گشت                                   ما هنوز اندر خم یک کوچه ایم ⁦  #ps752🖤                                              ‌
هر روز بهش فکر میکنم و هر روز با خودم میگم این دنیا با ارزشه اما از طرفی ارزشش رونداره بد باشی،دل بش ...

از چه لحاظ با ارزشه 

خود من ایقد بدختی کشیدم ایقد اذیت شدن عذاب کشیدم تو زندگیم الان تو قصر طلا هم باشم بدردم نمیخوره گذشتم هیچ وقت دست از سرم ورنمیداره حسرتام،  حسرت اینک یه زیارت مشهد برم حسرت اینک ازدواج کنم بچه دارشم حسرت اینک نفس بکشم بدون اینک پشتش آه باشه 

حسرت ظلمایی ک بهم شد حقایی ک خورده شد کتکایی ک ب ناحق زده شد حسرت اینک مادرم تا لحظه اخر عمرش ارزوی سفر مشهد یا حتی یه سفر چند ساعته ب دلش موند تا رپزای اخر عمرش موقع اذان ب تلویزیون زل میزد حرم اقا رو میدید و اشک میریخت ب دلم میمونه

خیلی مهمه ک چطور میگذره  نمیشه بگی خوب و.بد میگذره ادم بدنیا میاد تا از دنیا میره ن کودکی میک ...

نه ببین گفتم اثر می‌ذاره سخت میگذره ولی میگذره 

خوشبختشم که از دید هرکس متفاوته بازم مشکل هست دیگه حرف خدا هست که آدم تو رنج آفریده شده پس همه یه مشکلی دارن ما تو خونه خودمون هستیم و مشکل خودمون فکر میکنیم خیلی بزرگه 

نمیدونم چرا ولی الان دلم میخواد اینجا اینارو بگم من همیشه یه درد عمیقی دارم وقتی که توجه میکنم ح ...

عزیزم یه مشاور برو ، تنها چیزی که من برداشت کردم این دنیا برات بی ارزشه و افسرده ای