2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن کودک سه ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 1273 بازدید | 90 پست
بچه داداش من چهار سالگی از پوشک کرفتنش

چهار سال کامل؟ من شوهرم چون پوشک گرون عجله داره که بگیرش بگیرش زود باش

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

از غر مردهامتنفرم.

منم دلم شکسته 

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهداشت مهم نیست زیاد. دکتر ببر که اون نظر بده. خودت حتی میتونی متوجه شی که عقب واقعا یا نه‌ من از ۶ ...

گفتاردرمانی بردم گفت مشکلی نداره باید یبار دکتر مغز و اعصابم ببرم آزمایش خاصی دارن واسه فهمیدن طیف اوتیسم یا از روی علائم میگن

کاش شوهر منم مثل تو بود فکرش🥺 چون پوشک گرون میگه زود بگیرش غر میزنه همش 

بچه های من الان توی پنج سال هفت ماهگی هستن تا همین هفته پیش گاه گداری شب پسرمو پوشک میکردم ولی الان بدون دردسر جیش شبش رو بیدارم میکنه میبرم دستشویی 

حق داری در درجه اول تا همسر درک نکنه به مشکل میخوری 

چهار سال کامل؟ من شوهرم چون پوشک گرون عجله داره که بگیرش بگیرش زود باش

بخدا چهار سال هم بیشتر بود.

چون زنداداشم وسواس داشت.تا مدتها بچه پوشک پاش بود.

پوشکش میکرد.بعد میبردش توالت.دوباره پوشکش میکرد.

گفتاردرمانی بردم گفت مشکلی نداره باید یبار دکتر مغز و اعصابم ببرم آزمایش خاصی دارن واسه فهمیدن طیف ا ...

از روی علائم گفت فقط 

خیلی سخت تو همه ی فامیل و آشنا و دوست و هرکی میشناسم فقط دختر من اینطوره دلم خوووووووون از این طرفم ...

سلام عزیزم،لطفا فرشته کوچولوت رو با هیچکس مقایسه نکن،من با این روش بچهامو از پوشک گرفتم شاید بدردت بخوره،کلی بادکنک و اسباب بازی گذاشته بودم تو دستشویی،به بهونه ی همینا میبردمش دستشویی،خودم مینشستم که مثلاً دارم گلاب به روت دستشویی میکنم که اونم تقلید کنه،اصلا زور و اجبارشون نکردم،ولی هر سری خودم میرفتم اونا رو با خودم می‌بردم،مثلا اون عروسکی که دوستش داره،بگو جیش داره ببریم دستشویی بعدش بگو الان نوبت خودته....

بخدا چهار سال هم بیشتر بود. چون زنداداشم وسواس داشت.تا مدتها بچه پوشک پاش بود. پوشکش میکرد.بعد میب ...

خوب بوده کسی سرش غر نمیزده 😔 من چون هزینه ی پوشک زیاده شوهرم عجله داره که زوددددد بگیرش تو همین ده روز ای خدا😭

میشه یکم از رفتارای دخترت بگی میخوام ببینم پسرمنم اون رفتارا رو داره یان آخه خودم شک کردم ولی شوهرمن ...

کم توجه هست از بچگی وقتی چیزی یادش می‌دادیم دیر یاد می‌گرفت یا نمی‌گرفت. یا اصلا نگاه نمی‌کرد چی میگی. مهمش همین موضوع یادگیری تو دخترم مثلا میگم رو برگه خط خطی کن نمیکنه فقط با مداد با انگشتاش بازی میکنه و نگاش میکنه یا قاشق هرکار میکنم بدم دستش تا یه قاشق خودش بخوره عصبی میشه گریه میکنه 

سلام عزیزم،لطفا فرشته کوچولوت رو با هیچکس مقایسه نکن،من با این روش بچهامو از پوشک گرفتم شاید بدردت ب ...

سلام گلم ممنونم مهربون😍 آره اینطوری خوبه انگار که جذب اون محیط بشه حتما امتحان میکنم دستت درد  نکنه💋

بچه های من الان توی پنج سال هفت ماهگی هستن تا همین هفته پیش گاه گداری شب پسرمو پوشک میکردم ولی الان ...

آره عزیزم همپا اگه باشن آقایون آدم خون به دلش نمیشه