2777
2789
عنوان

خوشگل بودن و خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1195 بازدید | 55 پست

چرا فکر میکنید آدم ها به خاطر قیافه و هیکل خیانت میکنن؟!

دلیل اصلی خیانت به خاطر عقده های خردسالی و گره های روانی 

یعنی یه مشکلی تو وجود خود اون فردی هست که خیانت می‌کنه نه یه مشکل بیرونی از طرف پارتنرش 

یکی میشناسم به زنش خیانت کرد

زنش خوش قیافه و خوش هیکل

زرنگ ولی رفت با دو خواهر که زن

داداشای زنش بودند .....کرد

بهش گفتن زنت چش بود اینطور کردی

با کمال پرویی گفت گاهی آدم دلش آب پیازی میخواد

همیشه که نباید کباب خورد😐😐😐😐😐

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شاید دوستت درست نیست اخلاقش قضاوت نکنیم چه ربطی به خوشگلی و خوش هیکلی داره  من دوست خوشگل زی ...

کلا اونایی ک خیانت میکنن مریضن و یه کمبود هایی تو خودشون هست نه طرف مقابل 

حالا هر چقد هم بداخلاق باشه طرف 

حق نداره بره خیانت کنه 

مرداخیلی وقیح شدن 

خیانت کردن میان میگن ،تو ب خودت نمیرسیدی یا زشتی یا اخلاقت بده یا.....

ولی اینا ذاتا خرابن و نقص تو وجود خودشون هست

دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....
نه منظورم دوستتونه نکنه چون زیباییداره شوهرشو تحویل نمیگیره غرور داره. بعد شوهرش جذب کسی میشه که شای ...

خود دوستم میگه همه جوره هواشو دارم و براش کم نذاشتم هیچوقت 

دیگه از بقیش خدا میدونه 

دوستم عاشق همسرش بود میگفت از بچگی روش کراش داشتم و 

همسرش قیافش مث بچه مثبت هاس یجورایی و موجه 

به هرکی بگی، قبول نمیکنه ک این ادم، اینکارو کرده باشه 

زنو شوهر جفتشون عاشق هم بودن

میشه برای‌ حل مشکلاتم یک‌صلوات مهمونم کنیدمهربونا؟!❤👇👇👇دوستان هر مشاوره اشتبـــاه ما ممکنه باعث پاشیـــده شدن یک زندگــــی بشه...💔  باعث خونه خــــراب شدن یه خانــــواده بشه...💔  چقدر خوبه قبـــل حرف زدن، کمــــی فکر کنیم...👌  هیچ زندگییی گـل و بـلبـل و بــی مشـــکل نیــست...  یادمون باشه کسی رو یک طرفه قضـــاوت نکینم ، و تا عزیزی  از مشــــکل خانوادگیش گفت فــــوری طلاق طلاق نکنیم.. وقتی از اونـــور قضیـه بی خبـریم💔                                                                                                                     این تاپیک رو بخونید♥️
من خودم ظاهرم خیلی سرتره قد بلند و خوش هیکل و خوش قیافه  منتها خیانت شد بهم خیلی هم اهل زندگی ...

باور میکنی شوهرمن با زنای معتاد بهم خیانت کرد جوری که با  ۵۰ هزار تومن تریاک  زنه رو مخشو برای رابطه زده بوده 

امضامو دلی مینویسم من توی ۱۴ سالگی صاحب یه دختر شدم خودم خیلی سختی کشیدم توی زندگیم از خدا فقط فقط خوشبختی دخترمو میخام🙏این بچه توی شهری که من دور از خانوادم بودم هم پدرم بود هم مادرم با هم بزرگ شدیم یه جاهایی عقل و شعور این بچه خیلی بیشتر از باباش بود😒انشالله که همه ی دخترا عاقبت بخیر بشن
اصلااااا هم به قیافه شوهرش نمیخوره ک اهل این کارا باشه

تو قیافه معلوم نمیشه. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

من قضاوت نمیکنم عزیزم . یک طرف اینکه شاید مرد ناشکر هست ولی خب از طرفی هم شاید ماها مشکل داریم.

عزیزم خیانت دیگه توجیه نداره بنظرم 

اگه براش کم بوده یا خوب نبوده یا هر دلیل دیگه ای طلاق بده، بره دنبال هرزه بازیاش

میشه برای‌ حل مشکلاتم یک‌صلوات مهمونم کنیدمهربونا؟!❤👇👇👇دوستان هر مشاوره اشتبـــاه ما ممکنه باعث پاشیـــده شدن یک زندگــــی بشه...💔  باعث خونه خــــراب شدن یه خانــــواده بشه...💔  چقدر خوبه قبـــل حرف زدن، کمــــی فکر کنیم...👌  هیچ زندگییی گـل و بـلبـل و بــی مشـــکل نیــست...  یادمون باشه کسی رو یک طرفه قضـــاوت نکینم ، و تا عزیزی  از مشــــکل خانوادگیش گفت فــــوری طلاق طلاق نکنیم.. وقتی از اونـــور قضیـه بی خبـریم💔                                                                                                                     این تاپیک رو بخونید♥️

منم یکیو میشناسم خانمه شبیه عروسکه ازبس خوشگله 

اما زندگی جهنمی داره 

شوهرش تنوع طلبه دوقرونم سرتاپاش نیست راه ب راه خیانت میکنه

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

عزیزم بعضی مردا کلا بی جنبه هستن وگرنه خدا گفته در صورتی که زن مریض باشه تمکین نکنه و چند دلیل دیگر ...

دقیقا

چیشد بعدش؟  طلاق گرفتن؟

طلاق گرفت

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

عزیزم بعضی مردا کلا بی جنبه هستن وگرنه خدا گفته در صورتی که زن مریض باشه تمکین نکنه و چند دلیل دیگر ...

این شرایطی که گفتین مثل مریض بودن و ایتا مدرکی درین برا اثباتش؟ اجازه زن اول ؟ خخخ

پسر هستم(خاله زنک)
من خودم ظاهرم خیلی سرتره قد بلند و خوش هیکل و خوش قیافه  منتها خیانت شد بهم خیلی هم اهل زندگی ...

الان همین هم همینو میگه 

اومده بمن میگه تو بگو مگه من چی کم دارن 

زار میزد که چی کم دارم که بهم خیانت شد 

اون ک جونشو میداد برام 

گفتم تو هیچی کم نداری 

اون لیاقت تورو نداشت 

جالب اینجاست 

کسی هم باورش نمیشه و فک میکنن دوستم دروغ میگه 

البته میگه تازگیا چند تا مدرک جمع کردم 

میگف الان سکوت میکنم 

یکم دیگه مدرک جمع کنم 

همچین میکوبمش زمین 

خدا خودش اخر عاقبتشو بخیر کنه 

واقعا گناه داره دختره

همسایه ما سفیدددد خوشگل چشاش آبی فقط میخوای بشینی نگاش کنی اینقدر خوبه ولی شوهرش سرش داماد شده اینو ...

این مردا معلوم نیس چه مرگشونه 

خوشی میزنه زیر دلشون