2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

توو اهواز که زیاد هست آدمای کار درست قرآنی هستندتحقیق کنید خوب و رحمانی پیدا کنیدانشالله جواب میگیری ...

عزیزم میشه توی پی وی به من معرفی کنی ایشون رو ، من جایی رفتم هزینه خیلی خیییلی زیادی میگیرن، بعلاوه هزینه قربانی کردن گوسفند... ما چهارنفریم، نفری شش میلیون میگیرن واااقعا زیاده...درمانده شدم خواهش میکنم برای رضای خدا اگر این اقا میتونه مارو حداقل با هزینه کمتری کمک کنه، تو پیوی برام بفرستید، دعاتون میکنم، خیر ببینید

برای کار خیر میخواین یا کار شر؟؟؟

برای همسرم میخوام یه بار کارمون به طلاق کشیده شده بود و گذاشت رفت یه چند ماهی با دعای یه خانومی که ازش گرفتم برگشت و دوباره الان فگر کنم ۷-۸ ماهی شده که میگذره دعواهامون شروع شده میترسم دوباره مثل دفعه قبل بشه تو خونمون دعواست همش سر هر چیز کوچیک اون خانومی که پیشش گرفتم دعا گفت براش دعا نوشتن دوباره و هزینه باطل کردنش خیلی زیاد میشه میخوام ببینم جای دیگه چی میگن و میتونن کاری انجام بدن

برای همسرم میخوام یه بار کارمون به طلاق کشیده شده بود و گذاشت رفت یه چند ماهی با دعای یه خانومی که ا ...

ازش شماره میگیرم انشاالله مشکل شماهم حل میشه

خدایا منو هیچوقت محتاج کسی نکن.
ازش شماره میگیرم انشاالله مشکل شماهم حل میشه

مرسی عزیزم من به شما درخواست دوستی دادم هروقت تونستید قبول کنید که همونجا در ارتباط باشیم و شمارشونو لطف کنید برام بفرستید،ممنونتونم🙏🏻🌹