2777
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مرسی عزیزم دیگه دنبالش نیستم رهاش کردیم ببینیم چی پیش میاد

ن رها نکن میتونی خوبش کنی اینی ک بهت معرفی میکنم تضمینی ثواب داره واسه برادرت کاری کنی من خودم دچارش بودم درست شد 

يه زن دعا نويس خيلي خيلي كاراش خوبه همه چي هم ميگه ٤ساله ميشناسمش عراقيه سحرو باطل ميكنه با ايات قرا ...

سلام شمارشو میدی بهم  تلفنی راه میندازه

خدایا من به لطف و کرم تو امیدوارم رهایم نکن❤
‪0905 337 8673‬‏ با این شماره تماس بگیرید یهودیه ابطال طلسم سیاه و غیره ، ابوحمید پیرمرده اهواز صددر ...

عزیزم یه جا زنگ زدم ۵۰ میلیون میخواد. درضمن یه بار باطل کردیم ۱۰ روز خوب بود دوباره براش نوشتن و بین دوتا قبر چال کردن ما نمیتونیم قبرهارو پیدا کنیم هرسری هم این همه هزینه نمیتونیم انجام بدیم طرف که نمیدونیم کیه دوبار طلسم میکنه😔😔😔

خدایا منو هیچوقت محتاج کسی نکن.
عزیزم ما خودمون درگیر چنین مسایلی بودیم جادوی سنگین و طلسم های بدی زده بودند نماز خوان بودیم اهل ...

ما هم خانواده مشابه شما هستیم و بشدت درگیر شدیم 

خواهشاً شماره یا آدرس از کسی ک براتون انجام داد بهم بدید بهتون درخواست دوستی دادم

سلام خوبید،برادرتون خوب شدن؟راستش منم جادوی سیاه روم زدن و حالم خیلی بده میشه اگه راهی پیدا کردید به ...

نه خوب نشدن دیونه تر شدن قرآن رو پرت میکنه حرفای زشتی میزنه انگار شیطان هدایتش میکنه.پسری فوق العاده مومن بود اما الان یه شیطان کامل شد

خدایا منو هیچوقت محتاج کسی نکن.
نه خوب نشدن دیونه تر شدن قرآن رو پرت میکنه حرفای زشتی میزنه انگار شیطان هدایتش میکنه.پسری فوق العاده ...

منم جادوی سیاه زدن روم ولی بخوای یه راهکار خوب دارم یه شخص میشناسم همه ازش نتیجه داشتن میخوای چنل تلگرامشونو بدم؟(بابتش پول هم دریافت نمیکنن) :)